Cati stim de adevaratul trecut al tarii noastre? - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

luni, 15 noiembrie 2010

Cati stim de adevaratul trecut al tarii noastre?

Prima parte


Departamentul 0


Ca urmarea a unor fenomenele neobiÅŸnuite sesizate pe teritoriul României, Nicolae CeauÅŸescu înfiinÅ£ează în 1968 “Departamentului Zero”. ÃŽn urma semnării unui protocol între România ÅŸi China, “Departamentului Zero” a fost organizat ÅŸi supervizat de Doctorul Xien, maestru în parapsihologie, misiunile specifice fiind descoperirea, educarea ÅŸi dezvoltarea subiecÅ£ilor umani cu capacităţi extrasenzoriale. Paralel Departamentului Zero funcÅ£iona unitatea de “soldaÅ£i para” a Ministerului Apărării, aflată sub comanda generalului Ilie CeauÅŸescu, precum ÅŸi o altă structură paralelă similară, organizată în cadrul Consiliului NaÅ£ional pentru Åžtiinţă ÅŸi Tehnică (CNST), condus de Elena CeauÅŸescu, care supraveghea activităţile “unităţii para”. Cele trei unităţi speciale investigau ÅŸi monitorizau fenomenele paranormale codificate “evenimente K”, zonele cu zăcăminte strategice (uraniu, petrol, gaze) descoperite prin percepÅ£ie extrasenzorială, rapoartele fiind sub Cod Zero (strict secret). Acum, o mare parte dintre ofiterii Departamentului Zero au ajuns, reuniti intr-o unitate speciala, la SRI. In ce context, veti afla pe parcursul unui serial cutremurator...

Printre misiunile executate de aceste “unităţi para” se numără, nu întâmplător, cercetarea extrasenzorială a MunÅ£ilor Bucegi, rapoartele indicând zone energetice deosebite precum ÅŸi existenÅ£a unei galerii subterane imense ce uneÅŸte mai multe peÅŸteri din CarpaÅ£i. Mai mult, în apropierea Vîrfului Omu, a fost identificat cel mai important Centru energetic-informaÅ£ional natural al Planetei, denumit ÅŸi "Cardines Mundi".

Acest Centru are o activitate ciclică (prezentând maxime ÅŸi minime), cu perioada de un an, iar începând din 1986, intensitatea activităţii Centrului a depăşit "pragul de latenţă", urmând în prezent o creÅŸtere semnificativă. Centrul (sub denumirile: "Axis", "Cardines Mundi","Stâlpul Cerului", "Piramida Cosmică") aflat în legătură cu alte ÅŸase centre energetice similare ale Terrei corelate, reprezintă "Cheia" (Omului) de acces la energieia naturală cosmică. Această “Cheie” sau “Axis” indică locul geometric al centrelor tuturor structurilor Universului. După verificarea acestor rapoarte ale Departamentului Zero a urmat o ÅŸedinţă fulger a Consiliului Suprem de Apărare al Ţării (CSAT), în care s-a decis inventarierea arhivei din Sala ProiecÅ£iilor, clasificarea informaÅ£iilor ÅŸi continuarea cercetărilor sub acoperire deplină. Cu toate acestea, la începutul anilor ’90, informaÅ£iile încep să transpire, partea răsăriteană a CarpaÅ£ilor Meridionali find pusă sub observaÅ£ia sateliÅ£iilor SUA ÅŸi URSS (FederaÅ£ia Rusă), datorită numeroaselor fenomene ciudate raportate în perimetrul Bucegilor. Povestea este reluată ÅŸi în 1999, Institutul privat de cercetare "Terra" fiind angajat de o firmă româno-franceză să studieze o zonă din Bucegi, situată în apropierea PeÅŸterii Ialomicioara.

Cabinetul 1 infiintase o unitate pentru studierea fenomenelor paranormale si pentru antrenarea soldatilor parapsihologi in Muntii Buzaului. Cabinetul 2 era invidios. Asa a luat fiinta, din ordinul Elenei Ceausescu, o unitate de paranormali, care a primit de la tovarasa misiuni dintre cele mai diverse, inclusiv de cautare a comorilor legendare. In primul rand, oamenii Elenei i-au spionat pe soldatii para ai gen. Ilie Ceausescu. Apoi, capatand anumite abilitati, au fost lansati in cautarea tezaurelor stravechi ascunse in misterioasele grote din Carpati, in special din Bucegi, unde se spunea ca exista o galerie uriasa ticsita cu aur.


L-am contactat pe gen. Nicolae Plesita si l-am intrebat de Departamentul Zero al Securitatii si de preocuparile paranormale ale acestuia. ”N-am auzit de asa ceva. De cei ai Armatei am auzit, dar la Securitate, nu. Insa Elena Ceausescu se ocupa cu chestii din astea, in cadrul Consiliului National pentru Stiinta si Tehnica, a carei presedinta era. Iar prim-vicepresedinte era Ion Ursu. In CNST era un departament care avea in plan cercetarea unor astfel de fenomene si experimentarea lor. Dar nu numai atat. O isprava binecunoscuta a acestui departament a fost monitorizarea transcendentalilor si vanatoarea lor, condusa de Elena Ceausescu, prin care si-a reglat conturile cu intelectualii care faceau parte din aceasta miscare”.


Mai departe, am aflat de la un colonel in rezerva, care a lucrat in DSS ca, intr-adevar, in cadrul CNST, existau oameni care aveau in program monitorizarea cercetarilor din sfera paranormalului, rapoartele lor fiind sub Cod Zero, ajungand la Elena Ceausescu. Ea le distribuia apoi la trei subordonati. Doi dintre acestia lucrau in cadrul DSS. La unul ajungeau zonele cu zacaminte strategice “uraniu, petrol“, descoperite prin perceptie extrasenzoriala, iar la celalalt ajungeau anumite inventii, de care se ocupa apoi Institutul de Tehnologie Avansata. Al treilea se ocupa de cele de interes personal al tovarasei. Cu alte cuvinte, paranormalii lui Ceausescu munceau, iar cei ai Cabinetului 2 ii spionau si le furau rapoartele.


Oamenii Elenei, ca sa-i numim asa, invitau la discutii cercetatori care se ocupau cu efectul de piramida, inventatori, carora le cerea sa cedeze vreo inventie, doua, oameni despre care auzisera ca au capacitati deosebite, chiar si astrologi. De la un astfel de astrolog, care a dorit sa-si pastreze anonimatul, am aflat ca li se oferea un ajutor material, care era binevenit, in schimbul muncii lor. Se cuvine sa amintim cercetarile intreprinse pentru a detecta, pe cai extrasenzoriale, comorile legendare ascunse in grotele din Carpatii nostri, activitate pentru care Elena Ceausescu capatase o obsesie.
Totul a pornit de la un raport care, printre alte calitati ale extrasenzorialilor, o amintea si pe cea de detectare a comorilor. Interesanta abilitate! Cel putin in prezent meseria de cautator de comori este din ce in ce mai rentabila, iar legendele abunda de relatari despre comori fabuloase. Tot prin anii 80, tovarasa si-a reprofilat oamenii pe un astfel de obiectiv, care presupunea cercetarea legendelor si recrutarea unor oameni cu abilitati extrasenzoriale pentru localizareacomorilor, acestia fiind mult mai eficienti decat detectoarele de metale, pentru faptul ca restrang foarte mult zona de cercetare. Dar, din cauza vanatorii de vrajitoare - transcendentalii - cine mai indraznea sa-si recunoasca astfel de capacitati?


In disperare de cauza, s-a apelat si la Vasile Rudan, care nu avea cum sa nege ca are astfel de abilitati, paranormalii Elenei stiind ca, in Muntii Buzaului, copiii condusi de el descoperisera, prin perceptie extrasenzoriala, vestigii stravechi. I s-a propus sa localizeze tezaurul unui print sarb despre care legenda spunea ca ar fi fost ingropat undeva, intr-o pestera din Mehedinti. Cercetatorul Vasile Rudan le-a sugerat ca nu poate lucra la doi stapanisi ca, daca gen. Ilie Ceausescu ii da voie, ii va ajuta. Dar cum sa-l ceara generalului fara sa afle si Nicolae Ceausescu de preocuparile consoartei?





sursa:http://www.ne-cenzurat.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages