Lucruri simple pe care orice femeie si le doreste - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

marți, 26 iulie 2011

Lucruri simple pe care orice femeie si le doreste

Femeile sunt atat de complicate cateodata incat dau mari batai de cap barbatilor, care recurg la gestul ultim de exasperare: cu mainile intinse a rugaminte intreaba, pe un ton implorator "In definitiv, ce vrei de la mine?".




Iata cateva lucruri pe care femeile si le-ar dori de la barbati:

- Respect

Arata-i unei femei ca o respecti si ai cucerit-o pe jumatate. Respecta-i opiniile, cariera, interesele, prietenii, corpul si mintea. Nu trebuie sa fii de acord cu tot ce spune, insa incearca sa-i respecti ideile.



- Sex

Femeilor le place sexul. Trebuie insa sa ai grija la tot ce implica el- de la micile atentii (masaj, un sarut pe gat) pana la lucrurile care ii fac cea mai mare placere. Nu rata nimic din ce-i face placere unei femei si-ti va raspunde pe masura.



- Romantism

Doar pentru ca sunteti impreuna de mult timp nu inseamna ca romantismul a murit pentru voi. Puteti sa va uitati la un film la Tv de pe canapeaua de acasa si sa aprindeti cateva lumanari. Este suficient pentru a hrani nevoia de romantism a femeii de langa voi. Sarutarile pasionate, intalnirile in oras, toate aceste lucruri care v-au facut sa va indragostiti unul de altul nu trebuie sa ia sfarsit doar pentru ca acum aveti facturi de platit, casa de curatat si copiii de dus la gradinita.



- Timp

Intelege toata lumea ca relatiile nu pot fi o continua luna de miere; pur si simplu trebuie sa-ti faci timp ca sa fi cu femeia din viata ta si sa o tratezi cu prioritate. Aici intra si ajutorul pe care i-l dai prin casa. Daca ajungi acasa mai devreme decat ea, ce-ar fi sa dai repede cu aspiratorul si sa incarci masina de spalat? Toate acestea spun "te iubesc" mai tare decat orice altceva.



- Cina

Cea gatita in casa. Poate nu te pricepi, poate nu-ti face placere, dar daca o intampini dupa o zi grea la munca cu ceva cald, pregatit de tine, isi da seama ca te-ai gandit la ea.



- Comunicarea

Femeile sunt creaturi "vocale". O femeie stie ca o iubesti, dar are nevoie sa te si auda spunand asta. Spune-i cand e sexy, cand iti place de ea sau cand ti-a pregatit o tocanita ca la mama acasa. Cuvintele de apreciere sunt binevenite in orice situatie.



- Consecventa

Asta nu inseamna plictisitor si previzibil. Inseamna ca femeia trebuie sa stie ca o iubesti si ca va gasi la tine sprijinul de care are nevoie.



- Angajament

Nu de tipul cu inel pe deget, ci de tipul sentimental. Da atentie micilor lucruri pe care le spune si le face, ascult-o atunci cand vorbeste cu tine. Toate astea demonstreaza ca esti angajat in relatia cu ea.



- Umor si modestie

Acestea doua merg mana in mana. E bine sa stii sa faci o gluma buna si in acelasi timp sa fii capabil sa te amuzi pe seama ta. Tipii care se iau prea in serios deprima pe toata lumea.



- Provocare

Nu de genul care face ca relatia voastra sa treaca mereu prin suisuri si coborasuri, ci de genul pozitiv, care motiveaza partenerii sa obtina ce-si doresc. Studiile arata ca partenerii care se sustin reciproc pentru a-si atinge scopurile sunt in cele din urma mai fericiti decat cei care accepta lenea si lipsa de ambitie la celalalt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages