Se scufunda Lumea. Insulele din Dubai, inghitite de ocean! VIDEO - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

marți, 12 iulie 2011

Se scufunda Lumea. Insulele din Dubai, inghitite de ocean! VIDEOArhipelagul cunoscut sub numele de “Harta Lumii”, considerat luxul suprem, chiar si de catre excentricii din Dubai, se scufunda. Nici cei mai inzestrati arhitecti si ingineri nu pot invinge forta naturii. Insulele in forma tarilor lumii au inceput sa fie inghitite de apele Oceanului Indian, scrie http://www.stirileprotv.ro/.

Un avocat din Marea Britanie, reprezentat al unei firme care a actionat in judecata compania constructoare a arhipelagului, sustine ca tarmurile insulelor au inceput sa se erodeze, iar canalele navigabile se colmateaza (n.r. astupare a porilor unui material prin introducerea unei materii coloidale in masa lui).

“Insulele se scufunda gradual in apele oceanului”, a declarat avocatul Wilmot-Smith, reprezentantul Penguin Marine, firma care a cumparat drepturile de a asigura transportul cu barca spre insule.

Problemele aparute in urma erodarii insulelor se adauga celor create de criza financiara mondiala, care a dat peste cap planurile dezvoltatorilor.

Cat despre procesul de scufundare a insulelor, reprezentantii firmei constructoare au respins aceasta ipoteza.

sursa: protv.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages