Cum mai poate salva Mititelu Universitatea: "Să cesioneze palmaresul primăriei" - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

joi, 4 august 2011

Cum mai poate salva Mititelu Universitatea: "Să cesioneze palmaresul primăriei"

Universitatea riscă să-şi piardă identitatea odată cu dezafilierea, deşi unii oficiali ai echipei mai speră încă să fie retrasă decizia Comitetului Executiv al FRF. Fostele glorii spun însă că e imposibil ca Adunarea Generală să decisă în favoarea Craiovei şi îl sfătuiesc pe Adrian Mititelu să cesioneze palmaresul echipei către primărie, pentru a salva numele Universităţii.




Sorin Cîrţu şi Rodion Cămătaru au vorbit la GSPTV despre posibilitatea ca Universitatea să revină pe prima scenă a fotbalului românesc şi au atenţionat oficialităţile locale să urgenteze crearea unei noi echipe în Bănie.



"E supărare mare în Craiova, toată lumea discută numai despre Universitatea Craiova. Toţi îşi pun speranţa în autorităţi că vor readuce Craiova în Liga 1. Nu vreau să mai pronunţ numele băiatului ăluia care a distrus Universitatea, a pus o mare pată neagră pe numele Craiovei.



Ar fi bine ca echipa să ajungă la Piţurcă, pentru că el ar da-o primăriei, doar nu are ce să facă cu ea. Mingea e în curtea primăriei acum, trebuie să facă un proiect îndrăznet. Dacă se face o echipă pentru divizia C, nu cred că se bagă cineva din fostele glorii. Proiectul trebuie să fie la nivelul Craiovei Maxima", a spus Sorin Cîrţu.



Părerea fostului tehnician al Craiovei a fost împărtăşită de Ridon Cămătaru, care spune că Universitatea nu are nici o şansă să întoarcă decizia Comitetului Executiv în privinţa dezafilierii.



"Nu cred că mai sînt şanse să revină asupradeciziei de dezafiliere. Cei care au luat această decizie au un cuvînt important de spus şi nici nu cred că Universitatea mai are vreo şansă să fie retrasă această suspendare. Practic, fără jucători, echipa a dispărut. Ar fi un gest de onoare pentru Mititelu să cesioneze palmaresul primăriei", a spus Cămătaru la GSPTV

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages