Cel mai mare operator de cinematografe din Europa aduce IMAX în Bănie - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

sâmbătă, 5 noiembrie 2011

Cel mai mare operator de cinematografe din Europa aduce IMAX în Bănie


La Craiova se va da în folosinţă, în curând, un nou centru comercial şi de agrement, a cărui investiţie se ridică la peste 150 milioane de euro.
Centrul Adora Mall preluat de către dezvoltatorul Sonae Sierra în România va oferi clienţilor 190 de magazine, 59.000 m2 GLA şi 1.800 de locuri de parcare. Pe lângă centrele de agrement incluse în Adora Mall locuitorii Băniei vor avea la dispoziţie şi un cinema IMAX. Lumina generată de lămpile de 15.000 de wati ale proiectorului IMAX 3D este atât de puternică, încât, dacă ar fi amplasată pe Lună, s-ar vedea cu ochiul liber de pe Pământ. “Adora Mall va oferi o combinaţie unică de servicii, magazine şi divertisment în cel mai mare centru comercial situat in zona de sud-vest a României – Oltenia şi va contribui semnificativ la vitalizarea şi îmbunătăţirea economiei şi comerţului local prin crearea a peste 900 de locuri de muncă şi prin implicarea companiilor locale în procesul de construcţie”, a explicat Rodrigo Moreira.
Concept arhitectural inspirat de cele 4 anotimpuri
Agentul de închiriere responsabil al proiectului Adora Mall, Ellis Eurisko, companie românescă de real estate, a încheiat un contract de închiriere a 3.000 m2 cu Cinema City, cel mai mare operator de tip multiplex din Europa Centrală şi de Est. “Cinema City stabileşte un nou concept de divertisment cinematografic pentru Craiova, îmbogăţind oferta Adora Mall prin transformarea sa în principala alegere ca destinaţie de cumpărături şi relaxare”, afirmă Ingo Nissen, Manager pentru Dezvoltare şi Reprezentant Naţional pentru România. Arhitectura centrului comercial este inspirată de cele 4 anotimpuri graţie apropierii de punctul de reper al oraşului – Parcul Romanescu. Stilul şi decoraţiile vor recrea etapele schimbărilor sezoniere prin reproducerea continuă a imaginilor florei, formându-se astfel senzaţia de omniprezenţă a naturii. Sonae Sierra este specialistul internaţional în centre comerciale.
Compania deţine 52 de centre comerciale în Portugalia, Spania, Italia, Germania, Grecia, România si Brazilia, cu o suprafaţă totală de închiriat de peste 2 milioane de metri pătraţi. Centrul comercial este situat în zona de sud-est a Craiovei, pe strada Caracal, conectat cu Parcul Nicolae Romanescu.
Sursa: Adevarul

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages