IMAGINI Fanii Craiovei l-au comemorat pe Adrian Paunescu - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

sâmbătă, 5 noiembrie 2011

IMAGINI Fanii Craiovei l-au comemorat pe Adrian Paunescu

    Suporterii U.Craiova  s-au prezentat la cimitirul Bellu unde au tinut sa il comemoreze pe poetul Adrian Paunescu si au cantat imnul U.Craiova facut chiar de poet.


"Am venit aici să-l comemorăm pe marele nostru poet, Adrian Păunescu. ÃŽn mod sigur, dacă dânsul mai trăia, aceÅŸti doi dictatori, Sandu ÅŸi Dragomir, nu mai aveau curajul să se atingă de Universitatea Craiova ÅŸi să facă această crimă împotriva celei mai iubite echipe din provincie. Sandu cu Dragomir au nenorocit sufletele ÅŸi inimile a peste două milioane de suporteri ai ÅžtiinÅ£ei din această Å£ară. Din păcate asta e viaÅ£a, am ajuns să cântăm în cimitire, dar în mod sigur cât de curând se va face dreptate ÅŸi vom apuca să cântăm dinnou pentru Craiova pe stadioane. 

Un lucru este clar. Îi transmitem lui Mircea Sandu că regimul comunist nu a putut să distrugă această echipă, dar aminte să o distrugă el. Ştiinţa va rămâne pentru totdeauna în inimile suporterilor, iar aceşti dictatori ai fotbalului românesc o să aibă pe conştiinţă suferinţa noastră pentru că într-o zi această echipă va reveni în fotbalul românesc."
 a declarat Gabi Blondu', liderul galeriei Universităţii.


sursa: www.prosport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages