1 Mai luam vacanta

Ziua Muncitorească
1 Mai


Cu siguranţă sunteţi sătui de rutina zilnică, servici, acasă, acasă, servici, aşa dar şi prin urmare o mini van cata este bine meritată oricând nu?

Pentru că tot se apropie cu paşi repezi, Ziua Muncitorească, respectiv 1 Mai şi mulţi încep să îşi facă planuri de vacanţă, colegii de la Super-blog m-au provocat să scriu despre vacante Braşov.

Oraşul Braşov pentru mine este unul din cele mai frumoase oraşe din România. Este ideal pentru vacanţe, concedii, oferindu-ţi posibilitatea de a vizita multe obiective turistice, dar şi locuri de relaxare şi distracţie.

Dacă încă sunteţi în dilema cu destinaţia pe care doriţi să o alegeţi în ministeriul, de 1 Mai, muncitoresc, eu v-aş recomanda Braşov, pentru că este perfect pentru relaxare.
La urmă, urmei concediul este pentru odihnă, relaxare nu?

Pentru mine vacanţele în Braşov sunt cele mai reuşite, pentru că ai o mulţime de obiective turistice pe care le poţi vizita, asta dacă eşti un mic aventurier şi căutător de comori, mai jos aveţi câteva obiective turistice pe care ar trebui să le vizitaţi:

Biserica Neagră
Clădirea Sfatului
Poarta Ecaterina
Biserica Sf. Bartolomeu
Turnul Negru
Strada sforii
Biserica Adormirea Maicii Domnului
Sinagoga Neologa
Biserica Grosieri
Bastionul Grafit
Piaţa Sfatului
Statuia
Bastionul Ţesătorilor
Bastionul Funarilor
S.A.

Complexul Turistic 3 Stejari din Braşov, are o poziţie foarte bună, având posibilitatea de a vizita principalele puncte turistice: Aventura Pari, Aqua Pari, Grădina Zoologică, Paradisul Aqua tic, Canionul 7 Scări şi ţâro liana, Bun loc şi săriturile cu parapanta, Predea, Poiana Braşov, Muntele Postăvarul, oraşul Braşov.

Personalul experimentat, entuziast şi ospitalier le stă la dispoziţie turiştilor care vizitează complexul turistic 3 Stejari, având ca scop să le ofere o experienţă unică: lux în mijlocul naturii.
În complexul turistic 3 stejari, aveţi posibilitatea de a vă bucura şi de lucruri simple, foc de tabără, puteţi face grătar în aer liber sau vă puteţi delecta cu friptură la proţap.

Complexul se afla în apropiere de Braşov, locul unde în vremuri de mult apuse se afla o pădure de stejari.
3 Stejari se afla la maxim 15 minute de oraşul Braşov, astfel având o poziţie strategică raportată la principalele puncte turistice.
Aici maeştrii bucătari îmbina cu rafinament bucătăria tradiţional cu cea internaţională pentru a oferii tuturor oaspeţilor o experienţă memorabilă.
Oaspeţii mai au la dispoziţie un teren de fotbal, un loc de joacă pentru copii, precum şi două mascote vii 2 ponei, pentru copii cu vârste între 6 şi 12 ani.
Din dorinţa evenimentelor perfecte, accesul în complex este uşor şi accesibil, direct din Drumul Naţional 1, aflându-se într-o zonă pitorească din masivul Postăvarul.

Reacții:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu