Concert Ruslana, Selectie Nationala Eurovision 2015

Finalista Eurovision 2004, Ruslana
va concerta la Selectia Nationala
Eurovision 2015

Nu mai este un secret cu totii stim ca in data de 8 Martie va fi organizat unul din cele mai importante evenimente muzicale din Capitala Baniei, candidata la titlul de Capitala Cultural Europeana 2021.
Finalista Eurovision 2004, ucraineana Ruslana, va concerta maine seara, 8 martie, la finala Eurovision Romania organizata la Craiova, in Sala Polivalenta.
Nu va lipsi din show piesa "Wild Dance" care i-a adus trofeul Eurovision 2004, cu un total de 280 de puncte. 
Pe data de 8 Martie vor concerta 12 din cei mai buni artisti ai momentului, in lupta pentru a reprezenta Romania la Viena.

Ruslana va sustine un concert de exceptie pe scena din Banie, in timpul spectacolului din Sala Polivalenta. Piesa "Wild Dance" nu va lipsi nici ea, melodie ce a facut-o castigatoarea concursului de Eurovision din 2004, cu un record la vremea respectiva de 280 de puncte. "Wild Dance" a fost fruntasa clasamentelor europene, timp de 97 de saptamani, iar albumul cu acelasi nume a fost vandut in peste 25 de tari, castigand 5 discuri de Platina in Ucraina. 

Cei 12 artisti ce se vor lupta pentru a reprezenta Romania, la Viena sunt urmatorii:

Voltaj – „De la capat”
Baietii – „Dragoste in lanturi”
Tudor Turcu – „Save Us”
Aurelian Temisan feat. Alexa – „Chica latina”
Rodica Aculova – „My Light”
Blue Noise – „Love Won’t Run Away”
Ovidiu Anton – ”Still Alive”
Lara Lee – „Superman”
Super Trooper – „Secret Place”
Luminita Anghel – „A Million Stars”
Cristina Vasiu – „Nowhere”
CEJ – „We Were In Love”
Selectia nationala Eurovision 2015 va putea fi urmarita in direct la TVR1, TVR HD, TVR INTERNATIONAL, dar si online pe platformele mentionate mai sus.
TVR a pregatit o surpriza si pentru internauti, astfel oferindu-le ocazia de a urmari selectia nationala Eurovision 2015 din fata desktopurilor in direct pe trei platforme online: tvrplus.ro, eurovision.tv, dar si pe canalul oficial al Televiziunii Romane de youtube.
Se va putea vota prin intermediul SMS-urilor, trimitand numarul de intrare al interpretului favorit (01,02,03,04,...., 12, 13), la numarul 1267 tarif: 0.3 Euro+TVA, numar valabil in toate retelele de telefonie mobila sau fixa, Orange, Telekom si Vodafone sau sunand la numarul de telefon 0900.160.9xx (xx reprezentand numarul participantului pe care doriti sa il votati), cu acelasi tarif 0.3 Euro+TVA valabil in retele de telefonie Orange, Telekom si Vodafone, votul telespectatorilor cantarind la fel de mult ca si cel al jurilui.
Romania va participa la prima semifinala a concursului, din 19 mai, alaturi de alte 15 state concurente precum: Grecia, Macedonia, Olanda, Republica Moldova, Estonia, Finlanda, Belgia, Serbia, Armenia, Danemarca, Belarus, Rusia, Albania, Georgia si Ungaria. Pentru alte informatii despre concursul Eurovision, va stau la dispozitie eurovision.tvr.ro si pe pagina de Facebook Eurovision Romania.
Biletele se pot gasi in retele eventim.ro si Sala Polivalenta din Craiova, avand preturi cuprinse intre 20 si 100 lei.Reacții:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu