Crema cu miros de fericire

Fericirea are aroma de
zmeura

Produsele imbogatite cu extract de zmeura sunt indicate pentru ingrijirea tenului normal, care are nevoie hidratare pe tot parcusul zilei

Cu totii stim ca zmeura este arbust tufos, peren, cu lastari tara peren, cu lastari taratori cu tulpini drepte, arcuite spre varf, cu ghimpi drepti, de forma unor ace, adeseori plasati numai pe partea inferioara. Zmeurul apartine familiei Rosaceae.
Frunzele sunt compuse din 3-7 foliole, dintate pe margini, verzi pe fata superioara, albicioase pe cea inferioara. Sunt folosite proaspete sau uscate la preparea de ceaiuri medicinale, care sunt recomandate pentru tratarea durerilor menstruale.
Florile zmeurului sunt albe, compuse din 5 sepale, 5 petale si numeroase stamine, si reprezinta o sursa importantă de nectar pentru albinele producatoare de miere.
Fructul, care se numeste zmeura, este de culoare rosie, cu miros placut si gust acrisor-aromat. Zmeura se cultiva din doua motive: pentru consumul fructelor in stare proaspata si pentru procesare industriala. Din zmeura se extrage xilitolul care este un îndulcitor artificial folosit mai ales in tratarea si prevenirea cariilor dentare.
Zmeurul infloreste incepand din luna mai pana in iulie. Creste spontan in locuri stancoase, luminisuri de paduri, regiuni deluroase si muntoase. Poate fi intalnit pe întreg teritoriul romaniei, fiind o planta specifica zonelor cu clima temperata.
Dupa ce am facut cunostinta cu fructul acum sa trecem la beneficiile zmeurei in frumusete.
Expertii din laboratorul Gerovital, au descoperit pentru tenul normal beneficiile pe care exctractul de zmeura il ofera.
Crema cu aroma de zmeura se poate folosii pe tot parcursul zilei si ajuta la hidratarea fetei sau a mainilor.
Eu am ales fericirea cu aroma de zmeura, pentru ca are un miros placut si o combinatie de gusturi intre acrisor si aromat. Zmeura este fructul anotimpului meu preferat, vara, pentru ca fructele de zmeura apar in perioada mai, iulie.

Crema cu extract de zmeura este recomandat pentru orice varsta, care simt ca tenul este afectat de factorii negativi din mediul inconjurator si simti nevoia de un plus de prospetime.
Gerovital Happines cu zmeura ofera efectul de hidratare pe timpul noptii, ofera prospetime si protexie antioxidanta impotriva efectelor negative ale mediului inconjurator, rezultand un ten hranit.
Crema Gerovital Happines cu extract de zmeura mai este folosita in timpul verii cand mergi la plaja si te prajesc razele soarelui, utilizand crema iti hidratezi pielea.
Provocarea de a scrie despre Crema Gerovital Happines cu extract de zmeura a venit din partea celor de la super-blog.eu

Reacții:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu