Earth Hour Craiova

Ora pamantului


Eveniment ce se sarbatoreste la nivel mondial in ultima sambata din luna martie, fiind aproape de echinoptiu va permite ca intervalul 20.30-21.30 sa gaseasca toate orasele in intuneric.Mesajul și îndemnul nostru,  Earth Hour 2015 din România este "Daruieste naturii din energia ta!"

Earth Hour a fost organizat pentru prima data de catre WWF-Australia în Sydney, pe 31 martie 2007, fiind brand înregistrat de organizatia WWF (World Wide Fund for Nature) la nivel global. Peste 2.2 milioane de oameni și 2000 de sedii de companii din Sydney au stins luminile pentru o ora in acea seara, ca semn al constientizarii problemei schimbarilor climatice. Implicarea oamenilor de pe tot globul a facut in doar cativa ani ca Earth Hour sa devina cel mai mare eveniment de mediu din istorie. La editia 2014, peste 7000 de orase din peste 162 de tari au stins lumina de Earth Hour.

JCI Cycling Day, in ziua de 28 martie, va invita la un tur ciclist al orasului incepand cu ora 11.00, cu plecare din Parcul Nicolae Romanescu. Cei care nu au bicicleta pot inchiria de la fata locului, in baza actului de identitate. 

Sarbatorim Earth Hour de fiecare data in ultima sambata din luna martie, care este foarte aproape de echinoctiu, astfel incat toate orasele au parte de întuneric în intervalul 20.30 – 21.30.

Toti participantii la eveniment, din Craiova sunt invitati la, Dance for Earth, sa danseze pentru pamant in intervalul orar 20.30-21.30, in Piata Mihai Viteazul din Craiova. 
Anul acesta Municipiul Craiova, alaturi de alte 12 orase, s-a inscris in Competitia pentru Capitala Earth Hour organizata la nivel national de WWF-Romania, in cadrul campaniei anuale oficiale Earth Hour (Ora Pamantului). La nivel local Campania Earth Hour Craiova 2014 este implementata de catre Asociatia Studentilor din Facultatea de Fizica din Craiova (ASFFC) – www.asffc.ro , Asociatia Junior Chamber International Craiova si Organizatia Nationala Cercetasii Romaniei (ONCR).

Reacții:

2 comentarii:

  1. de abia astept :D nu stiu daca ma duc sa ma invart cu bicicleta dar la parte cu dansatul ma bag , deja m-am inscris pt repetitii :D

    RăspundețiȘtergere