Extreme Drift & Rally Challenge

Asociatia Legal Drive eveniment auto pe Transfagarsan 12 – 14 iunie 2015 
Asociatia Legal Drive doreste ca prin realizarea acestui eveniment sa creeze o mobilizare a tuturor pasionatilor sportului cu motor indiferent de nationalitate pentru promovarea sigurantei rutiere la nivel european. Totodata prin realizarea acestui eveniment, dorim sa consolidam brandul Transfagarasan, un sector de drum ce este considerat raiul de pe pamantul romanesc printre pasionati motorsportului. 
Probe :
 – “Extreme Drift” disponibil pentru profesionisti (grad ridicat de dificultate) si pentru amatori (grad scazut – mediu de dificultate); 
– “Rally Challenge” disponibil pentru profesionisti ( grad ridicat de dificultate ) si pentru amatori ( grad scazut – mediu de dificultate ).

  In conceptul evenimentului prin adaugarea probelor de “extreme drift”, se va realiza in premiera pe acest sector de drum, tehnica derapajului controlat in cadru legal organizat, ce speram sa aiba un succes real atat in randul participantilor cat si in randul spectatorilor. Evenimentul este creat atat pentru participarea din randul amatorilor cat si pentru participarea celor din randul profesionistilor, fiind concepute cate 2 etape de conscurs pe zi. 

Regulamentul privind desfasurarea acestui eveniment se va publica in data de 15 aprilie 2015, fiind disponibil aici 

Data: 12-14 iunie 2015
Locatia: Transfagarsan; pe sectorul de drum Balea Cascada – Balea Lac

Reacții:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu