Gigi Becali eliberat

Patronul stelei Gheorghe Becali
va fi eliberat marti

Nu sunt fan al stelei, pentru ca sunt oltean si niciodata nu voi sustine echipele de fotbal din capitala, ca atare nici pe patronul acestei echipe nu il sustin. 
Am ales sa scriu si eu despre eliberarea acestuia din inchisoare pentru, ca la cat este tara asta de corupta si para-corupta s-au gasit mot sa il trimita la inchisoare pe Becali, care desi a furat pentru ca nu ai cum sa te ridici in tara asta mizera doar daca incepi sa furi statul, pentru ca si el la randul nostru ne fura pe noi.

Am ales sa scriu acest caz pentru ca pe langa ironiile lui, era si om, adica a ajutat o multime de oameni care erau la nevoie, lucru pe care statul cred ca ar fi trebuit sa faca asta, luam exemplul de la Rast in urma cu ceva ani de zile cand spre ne norocul lor au fost maturati de inundatii si au ramas fara adapost, statul a stat sa se socoteasca si sa se parasocoteasca, timp in care patronul stelei a oferit locuinte celor care au ramas precum corbii sub soare.

Ce este aiurea in toata treaba asta, fara a ii tine partea lui Gigi Becali, este faptul ca sunt atatia corupti si atatia hoti care se plimba nestingheriti prin libertate si nu mai intra la inchisoare.

Magistratii Judecatoriei Medgidia au decis marti eliberarea lui Gigi Becali din inchisoare, dupa o perioada de un an si zece luni.

Gigi Becali a mai iesit, doar de doua ori, pe parcursul anului trecut, din inchisoare, pentru buna purtare dupa ce a participat la activitati si a respectat regulamentul de la Poarta Alba.

A mai iesit pe 5 mai, cand acesta a fost intampinat la Penitenciarul Poarta Alba, de o armata de jurnalisti, mergand la un bar din Pipera, la cimitir si la locuinta lui, unde mama lui il astepta in pragul casei.

sursa foto: libertatea.roReacții:

Un comentariu: