Tu iti cunosti drepturile?

Stii ce drepturi ai?

Din punctul meu de vedere, drepturile omului sunt principalele conditii care permit fiecarei persoane sa isi dezvolte si sa isi foloseasca eficient toate calitatile: fizice, morale, intelectuale si spirituale.
Acestea decurg din inspiratia tot mai mare, a omenirii la o viata mai buna in care demnitatea si valoarea fiecaruia este protejata si respectata.

Tribunalul European al Drepturilor Omului a fost infiintat de catre participantii Conventiei Europeana a Drepturilor Omului in 1850 din cauza activitatilor guvernamentale.

Cand cel de al II-lea Razboi Mondial a luat sfarsit, in special din cauza activitatilor catre Germania Nazista. Guvernele Europene au fost de acord sa supravegheze caile prin care natiunile isi trateaza cetatenii. 
Procesele criminalilor de la Nuremberg a aratat ar putea merge un tribunal international. In ziua de azi, cetatenii au dreptul la a isi da in judecata propriile guverne asta fiind cauza mai multor cazuri. Conventia protejeaza drepturile de baza ca dreptul de a exprima. Fiecare drept este exprimat in general este amananuntit si este subiect la o serie de exceptii. Tribunalul este asistat de catre Comisia Europeana a Drepturilor Omului. Aceasta comisie are rolul de a decide daca trebuie sa ajunga pe masa Tribunalului sau se poate ajunge la un aranjament. 

Comisia Europeana a Drepturilor Omului promoveaza drepturile personale: economice, politice, civile s.a .


Reacții:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu