Amenajeaza-ti Gradina ieftin si cu stil

Amenajeaza-ti ieftin gradina.

Vremea de afara incepe sa se incalzeasca din ce in ce mai tare, motiv pentru care majoritatea incep sa isi amenajeze balconul sau gradina cat mai chipes, dar si cat mai ieftin.

De multe ori cred ca ti-ai dorit sa evadezi, sa fii din nou in mijlocul naturii, inconjurat de pomi, iarba si flori. Daca locuiesti la curte, mai ai un singur pas pentru a iti realiza visul, prin a iti amenaja oaza de liniste chiar la tine in curte.

Vara nu exista sa nu mergi la terasa, dar ce ar fi daca ai avea propria terasa la tine in curte?
Cheamati prietenii si nu va mai fi nevoie sa iesi din oras. Un pahar de limonada si o salata de fructe, dupamiezele calduroase vor deveni mai atractive si mai suportabile.

Daca s-a lasat seara, parca nu prea ai vrea sa intrii in casa, abia atunci ai vrea sa te bucuri de racoarea ce se lasa in serile de vara. Lumineaza-ti curtea cu lampi sau felinare, de preferat solare.

Flora este baza intr-o gradina, oricat ar fi de mica. Poti planta fel si fel de flori sau poti aseza ghivece de diferite dimensiuni de-a lungul unei carari.

Dezordinea si ingramadirea a tot soiul de decoratiuni nu sunt bune, daca vrei ca rezultatul sa fie unul cat mai natural. Primul pas ar fi eliminarea maruntisurilor care incarca vizual locul. Insa ai grija sa nu cazi in extrema cealalalta, prin decorare excesiva. Alege-ti doar cateva elemente decorative. Daca iti plac fluturii sau ingerasii si vrei sa faci cu asta o tema decorativa, alege perne pentru scaune, ghivece, ornamente, ghirlande sau lampi solare colorate, cu aceste modele.

Atunci cand mergi sa cumperi decoratiunile, alege dinainte un stil pe care sa il urmezi. Poate vrei o gradina in care sa ai un colt de natura, cu plante, flori si mobilier rusti? Sau poate preferi un stil mai elegant, pavat, in care sa pui scaune sau canapele in stil contemporan? Gandeste-te bine la stilul pe care vrei sa il abordezi, dinainte sa te apuci sa pui in practica.Reacții:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu