MasterChef, eveniment umanitar

Lactag si Masterchef
in Piata Mihai Viteazul din Craiova

Ieri (nr. 03.04.2015), am ajuns intamplator prin centrul Craiovei, mai exact in Piata Mihai Viteazul, in timp ce mergeam catre facebar, pentru a ma intalni cu cativa prieteni la o cafea. Echipa CS Universitatea Craiova impreuna cu Echipa MasterChef de la ProTV si-au dat intalnire in centrul Craiovei in scop umanitar pentru a sustine echipa de fotbal "Tacerea Craiova" si trupa de tineri hipoacuzici "NO LIMIT".
Campania a fost numita "Inima de oltean", initiativa venita din partea castigatorului cele de a 4a editii MasterChef, craioveanul Ciprian Ogarca.
Mesajul finalistului MasterChef Ciprian Ogarca a fost unul simplu : "Ajuta-ne sa ajutam! Cumpara o prazuca! Salveaza un vis. Visul de a fi campion!".

Echipa MasterChef, a facut schimb de sorturi de bucatarie cu tricourile de fotbal ale echipei CS Universitatea Craiova. MasterChefii care s-au alaturat campaniei in scop umanitar au fost urmatorii: "Odette, Alexandra, Silviu, Petrica si Coco", intrand intr-un teren improvizat din centrul Craiovei pentru un meci demonstrativ. 
Reacții:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu