O sansa la viata pentru Daniela Vladoiu

Daniela Vladoiu, are nevoie de ajutorul
nostru


Daniela Vladoiu, sufera de cancer uterin, care a ingenunchiat-o, dar ea s-a ridicat de fiecare data luptand cu inversunare, pentru baietelul ei de aproximativ 3 ani. 
Femeia lupta din rasputeri cu boala, pentru fiul ei in varsta de 2 ani si 8 luni. In 2014, de cand a fost diagnosticata cu cancer col uterin, femeii, nu i s-a mai dat nici o sansa la viata, mai multi medici din Romania, spunandu-i, rand pe rand ca va muri. 

Fiecare investigare a femei, viata ei s-a masurat in luni de zile.
Tanara mama, este insa convinsa ca va gasi solutia salvatoare. Medicii din Turcia, cauta pentru ea acum cea mai buna varianta pentru a o pune pe picioare.

La clinica din Instanbul, i s-au facut noi analize si investigatii amanuntite. Medicii astepta acum toate rezultatele pentru a pune totul cap, la cap.

Parintii, lui Daniela se roaga acasa si asteapta din minut in minut vesti minunate. Alaturi de parintii ei, sunt sute de prieteni si oameni care s-au mobilizat pentru a o ajuta pe Daniela.

Eu am aflat de acest caz, intamplator de la o colega, Cristina Hrisca, bloggerita din Constanta, motiv pentru care si eu am acceptat sa o ajut atat prin a dona cat si cu un articol care sper sa ajunga la cat mai multe persoane dornice sa o ajute
Reacții:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu