De ras sau de plans

Intre doua nu te ploua, dar intre doi cum e?Stiuuuu nu am mai scris de mult pe blog, asta e serviciul asta imi mananca timpul si nervii, dar e frumos si la servici aflii o gramada de povesti sau chiar le traiesti.

In urma cu cateva luni am reusit sa ma desprind de scaunul de la calculator si sa ma angajez, cei drept nu in ceea ce imi place, fotografie, ci in constructii, voi devenii viitorul Mesterul Manole.

Povestea nu va fii despre mine, ca m-am angajat si am muncit in astea 2 luni cat nu am muncit toata viata, dar asta este cu totul alta poveste.

Un prieten, nu ii voi dezvalui numele, pentru ca nu are nici o relevanta numele ci povestea in sine. Acest prieten vorbea non stop la telefon cu o duduie, de dimineata pana seara, chiar si cand muncea pentru a reduce timpul de stat la telefon, a investit in el cumparadu-si casca pentru a putea impaca si capra si varza, adica si munca si prietena.

Prietenul asta al meu, vorbea cu o tipa, care mai era cica cu unul si din vorba in vorba, au inceput sa se indragosteasca unul de altul atat de mult, incat au hotarat sa stea unul langa altul.

Eeee abea acum incepe frumusetea povestii.

Cei doi porumbei, tot planuiau la telefon cum sa faca posibil sa fie unul langa altul, asa ca au decis sa aleaga o noapte in care, Mihai sa mearga sa o ia de acasa pe Suzana, fara sa stie nici parintii, nici actualul prieten al lui Suzana.

Prima incercare, primul esec. Acestia au planuit sa se faca pierduti la o nunta comuna, Suzana a venit logic cu prietenul principal la nunta, insa privirea ei era peste cateva mese, la ibovnic, ca de dragostea e mare, ochii vad, inima cere.

Cum vulturul, prietenul principal nu o scapa din privire pe Suzana, banditul isi facea calcule cum sa o rapeasca, a stat a calculat si uite un esec.

Banditul, a pierdut o batalie, dar nu si meciul, asa ca a trecut la planul B.

Fiecare a mers la casa lui, ca si cum nu s-ar fii intamplat nimic, dar tot vorbeau impreuna atat prin mesaje, cat si la telefon.

Ofticati amandoi, mai mult banditul, au decis sa puna un nou plan de bataie, cel de care va spuneam mai sus, sa nu stie nimeni, ca un bandit atenteaza la comoara vulturului.

Banditul a vorbit cu mine, da eu, de asta spun ca nu stiu cum am ajuns in povestea lor, dar e bine altfel nu aveam ce sa va povestesc, m-a rugat sa il duc si pe el la Suzana sa o luam de acasa in miez de noapte cand vulturul trage obloanele si doarme dus.
In tot acest timp cei doi porumbei vorbeau de mama focului la telefon si rectificau ultimele detalii,banditul numai era bandit avea emotii mai mari decat casa.

Suzana nu sta prea departe, adica orice distanta cat ar fii de mica, atunci cand mergi la persoana iubita ti-se pare un veac. 

Am ajuns noi frumos la locul cu pricina, iar cei doi vorbeau mereu la telefon sa stim si noi din masina cand adoarme vulturul sa ii rapim comoara.

Pot jura ca mai aveam putin si adormeam in masina sau in cel mai fericit caz cred ca mergeam langa vultur si Suzana si dormeam cu ei la cat de somn ne era.

Intr-un final primim mesajul ca iese din casa, am pornit frumos motorul, fara lumini pornite sa nu se vada nici o miscare (toba uruie de o gasesc dracii), nu ne-a vazut nimeni sau asa credem noi.

In drum spre Craiova, am oprit sa ne luam cate o cafea si sa mai stam de vorba, porumbeii insfarsit dupa luni de calcule s-au vazut impreuna.

Aha ce final frumos ai spune, nu e frumos stai sa vezi de ce.

Eu a doua zii am avut o sedinta foto cu doua fete superbe, cu tematica, halloween si vorbisem cu banditul daca vrea sa mearga cu noi sa ma ajute si pe mine. Cum banditul era cu comoara vulturului, au mers amandoi. Am facut sedinta foto, am ras, am glumit, ne-am distrat, totul cred ca a durat cam 3 ore. 

Dupa ce am terminat sedinta foto pentru ca soarele s-a pitulat dupa dealuri, iar vantul ne-a turbat, am decis sa luam drumul spre casa.

Porumbeii au avut parte de o surpriza.

Nici nu au ajuns bine, din spusele banditului, ca vulturul impreuna cu alti prieteni, au venit sa isi recupereze comoara de la bandit, hmmm nu prea greu, sa il intelegem era in inferioritate numerica, a lasat garda jos, iar comoara a fost luata de catre vultur si dusa acasa.

Banditul a fost tradat, de catre un foarte bun prieten, in acest fel, vulturul a putut sa dea usor de urma comorii pentru a o recupera.

POATE VA URMA....
Reacții:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu