Wedding Fever 2016 Craiova


Targul de nunti, Wedding Fever, 2016, editia cu numarul VII


Wedding Fever 2016, editia cu numarul VII, se va desfasura incepand cu 4 martie 2016, pana pe data de 6 martie 2016, in incinta Complexului Multifunctional (zona Romanesti ).
Targul de nunti, are ca rol sa reuneasca furnizori si produse, necesare pentru a organiza evenimente.

Expozantii provin din domenii complementare, precum: florarii, producatori sau distribuitori de invitatii, marturii si accesorii de nunta, restaurante profilate pe nunti, laboratoare foto, servicii video, echipamente profesionale de sunet si lumini, formatii de muzica si MC, saloane de infrumusetare, creatori sau distribuitori rochii de mireasa si rochii pentru evenimente speciale, costume de ceremonie, agentii de turism, cat si agentii full-service de organizare de evenimente.
Expozitia va include evenimente interactive si creative, precum: show-uri demonstrative de beauty, mini- spectacole de dans, micro-recital de muzica clasica, muzica
live, spectacole de sunet si lumini, o tombola cu premii importante. Vizitatorii se vor mai putea bucura de animatori: precum fachiri, mimi, statui vii si multe altele.

Evenimentele proiectate sunt menite sa-i inspire si sa ii sprijine pe viitorii miri in luarea deciziilor potrivite pentru nunta lor, in acord cu asteptarile si personalitatea acestora.

Organizatori :
Reprezentata prin Valentina Barbulescu : 0740150666
Reprezentata prin Irina Butnariu : 0744377646


Targul de Nunti Wedding Fever, Editia VII-a Craiova este promovat exclusiv de catre Agentia de Publicitate Camera Media Craiova

Reacții:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu