De ce il sustin pe dl. Mircea Nastase in lupta pentru primaria Craiova

Mircea Nastase: Un profesor ce schimba catedra scolii, cu catedra primariei Craiova

In lupta pentru titlul de primar al Craiovei, printre ei se numara si dl. Mircea Nastase, actual profesor de fizica al Colegiului National "Elena Cuza" din Craiova.
Foarte multi il cunosc din acest punct de vedere fiind in continuare profesor de fizica, al acestui Colegiu, insa a decis ca este momentul sa isi schimbe meseria.

Din punctul meu de vedere, vreau sa il sustin in batalia pentru titlul de primar al Craiovei, pe Dl. Mircea Nastase, pentru ca este un "boboc" in ale politicii sau cum se mai spune in popor este  "nemanjit". 
Timp de aproape un deceniu, dl. profesor a pregatit poate sute de generatii de copii care i-au trecut prin maini si i-a ajutat sa ajunga "OAMENI", obtinand locuri de munca la companii de top din lumea intreaga, s-a dedicat toata viata pentru a ajuta tinerii, sa ajunga cineva in viata.

De aceasta data, dl. Mircea Nastase a decis sa schimbe catedra scolii cu cea a primariei, facand ce stie mai bine, sa instruiasca oamenii si sa ii ajute sa duca o viata mai buna.

Acest om trebuie sa castige titlul de primar in primul rand, pentru noi tinerii pentru a ne forma un oras decent in care sa nu ne fie rusine, sa traim in el.

Daca timp de un deceniu, a reusit sa "slefuiasca" copii, care astazi sunt maturi si au meserii frumoase in lumea intrega, cu siguranta va putea schimba orasul.

Si este singurul care nu promite marea cu sarea, spune lucrurilor pe nume, ori e alba, ori e neagra, nu exista culoarea gri.
Reacții:

Un comentariu: