Mititelu: Investitor german? Aberaţii! Sport - Click NEWS - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

miercuri, 19 mai 2010

Mititelu: Investitor german? Aberaţii! Sport - Click NEWS


Numirea lui Laurenţiu Reghecampf în funcţia de manager sportiv la Universitatea a stârnit multe controverse, dar şi zvonuri la Craiova. De la începutul săptămânii circulă prin Bănie zvonul potrivit căruia Lutz Stache este în tratative cu Adrian Mititelu pentru cumpărarea Ştiinţei, toată afacerea fiind intermediată de fostul jucător al Stelei, care este bun prieten cu omul de afaceri german. „Domnul Stache vrea cu orice preţ să investească la o echipă de tradiţie din România şi să facă performanţă pe plan european. Dacă nu s-a putut la Rapid, el speră să cumpere Craiova", a spus un apropiat al neamţului pentru site-ul stl.ro, care i-a păstrat anonimatul.
În ciuda acestei declaraţii, impresara Ana Maria Prodan a negat zvonul luni seară, mărturisind că proiectul de viitor al soţului său, Laurenţiu Reghecampf, nu-l include şi pe Lutz Stache. „Faptul că Laurenţiu (Reghecampf - n.r.) are foarte multe cunoştinţe în Germania nu înseamnă că le şi aduce în fotbalul românesc. Nu s-a discutat absolut nimic despre acest subiect, pentru că Adrian Mititelu nu vrea să vândă echipa. Nici nu-i trece prin cap aşa ceva... Sunt doar speculaţii. Laurenţiu şi Adrian au făcut deja un plan de viitor, dar nu pot să ofer amănunte, mai ales că totul se va decide după ultima etapă", a spus Ana Maria Prodan, la GTV.
„Informaţiile cu un posibil investitor german sunt aberaţii, intoxicări frecvente, şi nu le iau în considerare. Cred că Stache vrea să-şi facă publicitate prin România, nu ştiu ce urmăreşte", a precizat Adrian Mititelu pe site-ul ziarului al cărui fondator este.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages