Obtine BANI pentru afacerea ta cu cel mai bun plan de afaceri! - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

marți, 11 mai 2010

Obtine BANI pentru afacerea ta cu cel mai bun plan de afaceri!

Europa este o piata concurentiala extrem de competitiva. Daca in tara noastra cele mai multe afaceri se demareaza si deruleaza �dupa ureche�, in Uniunea Europeana pentru ca o afacere sa reziste, sa tina pasul concurentei si sa se dezvolte, trebuie sa fie planificata.

Odata cu intrarea tarii noastre in Uniunea Europeana si patrunderea pe piata concurentiala, doar acele firme competitive vor putea rezista pe piata. Ori pentru a fi competitiva, firma trebuie sa isi planifice din timp activitatea cat se poate de bine, pentru a sti exact pe ce drum se afla si cum sa contracareze eventualele obstacole.

Planificarea activitatii firmei se face prin intocmirea unui plan de afaceri. In acest capitol introductiv va prezentam: ce este un plan de afaceri cum se construieste un plan de afacerice trebuie sa contina un plan de afaceri pentru a sustine optim activitatea demarata.

Importanta unui plan de afaceri bine intocmit este vitala pentru bunul mers al afacerii. Astfel, dumneavoastra veti stii cum sa va administrati afacerea si cum sa obtineti fonduri sau credite.

In cazul in care doriti sa apelati la diverse institutii in vederea obtinerii de fonduri nerambursabile sau alt tip de subventii sau bani si vi se va solicita un plan de afaceri, veti intelege mai bine ce anume se cere de la dumneavoastra, pentru ce anume se cere. Astefl, veti putea colabora constructiv cu cei care va vor ajuta la intocmirea concreta a planului de afaceri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages