Patru curse de pe Baneasa si Otopeni, anulate din cauza norului de cenusa - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

luni, 10 mai 2010

Patru curse de pe Baneasa si Otopeni, anulate din cauza norului de cenusa

Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti (AIHCB) si Aeroportul International Bucuresti Baneasa - Aurel Vlaicu (AIBB-AV) au anulat, pana in prezent, patru curse catre Italia, din cauza norului de cenusa.[Update] Blue Air a anulat cursele cu destinatia Milano, Florenta, Torino, Bologna si retur
Operatorul aerian low-cost Blue Air a anulat cursele de duminica din Bucuresti si Bacau catre Milano, Florenta, Torino, Bologna si retur, iar cursa Bucuresti - Viena - Bucuresti va fi efectuata cu o intarziere de aproximativ trei ore, din cauza norului de cenusa ce traverseaza Europa.
Astfel, au fost anulate zborurile Bucuresti – Milano (Bergamo) – Bucuresti, Bucuresti – Florenta – Bucuresti, Bacau – Torino -Bacau si cursa Bucuresti – Bologna - Bucuresti.
Potrivit companiei aeriene, pasagerii acestor curse pot solicita returnarea banilor sau schimbarea datei de calatorie pentru un alt zbor Blue Air pe aceeasi ruta.
De asemenea, alte trei curse spre Italia de pe Aeroportul Otopeni sunt anulate. Astfel, duminica, nu vor fi operate zborurile companiilor Alitalia, Easy Jet si Lufthansa pe ruta Bucuresti – Milano si retur.
De pe Aeroportul Baneasa au fost anulate cursele (dus-intors) Bucuresti-Florenta si Bucuresti-Milano-Bergamo, iar de pe Aeroportul Otopeni sunt anulate cursele Easyjet si Lufthansa spre Milano.
Cursele mentionate erau programate pentru duminica, informeaza NewsIn.
109 zboruri au fost anulate pe data de 18 aprilie pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti (Otopeni), iar alte 14 pe Aeroportul International Bucuresti Baneasa-Aurel Vlaicu din cauza norului de cenusa vulcanicaprovenit din Islanda.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages