Mititelu nu s-a decis încă asupra antrenorului. Cine va fi alesul?


Lista cu posibilii antrenori ai Ştiinţei pentru sezonul viitor se micşorează, iar patronul Adrian Mititelu are tot mai puţine variante.
După ce nume ca Piţurcă, Sabău sau Bergodi nu mai sunt de actualitate, în cărţi pentru a prelua Universitatea au mai rămas Zoran Filipovici (fost la Ceahlăul), Antonio Conceicao (fost la CFR Cluj) şi Ştefan Stoica, toţi fără angajament.
Ultimul a mai antrenat Ştiinţa în sezonul 2006-2007, din etapa a 10-a până în etapa a 27-a, fiind înlocuit cu Florin Cioroianu. 
Finanţatorul oltean are referinţe bune şi în cazul celorlalţi doi şi nu vrea să se grăbească. Stoica are avantajul că este craiovean, Filipovici că nu e scump, iar Conceicao are de partea sa experienţa. Totul ţine şi de buget, iar Mititelu încă mai aşteaptă suplimentări. 
Una ar putea veni de la Steaua, Victor Piţurcă dorindu-l la echipă pe Gângioveanu, jucător de care patronul Ştiinţei este dispus să se despartă.      
Reunirea lotului este programată pe 15 iunie, iar până atunci Universitatea Craiova trebuie să-şi definitiveze staff-ul tehnic. 
Reacții:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu