Piţurcă întăreşte Steaua cu jucători de la Craiova. Gângioveanu, aşteptat în Ghencea - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

luni, 7 iunie 2010

Piţurcă întăreşte Steaua cu jucători de la Craiova. Gângioveanu, aşteptat în Ghencea


Pe lista de achiziţii a Stelei întocmită de Victor Piţurcă se află şi mijlocaşul Universităţii Craiova şi al naţionalei de tineret, Cosmin Gângioveanu.
Fotbalistul de 21 de ani şi-a manifestat intenţia de a părăsi Ştiinţa, iar patronul echipei, Adrian Mititelu, l-a anunţat că-l lasă să plece dacă vine cu o ofertă avantajoasă pentru club. Şi aceasta ar putea veni de la Steaua. Conform Gsp, Victor Piţurcă l-a pus în capul listei de achiziţii pe Gângioveanu şi a demarat tratativele cu Universitatea.
Steaua l-ar vrea de la Craiova şi pe fundaşul central Valerică Găman, însă la acesta Mititelu nu este dispus să renunţe, în ciuda insistenţelor lui Gigi Becali. „Pe Găman nu-l dă Mititelu şi cu asta basta! Nu vrea, aşa că nu are rost să mai vorbim“, a tot spus finanţatorul Stelei.

Gângioveanu ar putea însă ajunge în Ghencea, la fel cum s-a întâmplat şi cu Andrei Ionescu, singurul jucător din „era Mititelu“ care a plecat de la Universitatea la Steaua, contra sumei de 500.000 de euro.
Cosmin Gângioveanu are 62 de meciuri în prima ligă şi trei goluri, dintre care două în sezonul recent încheiat, în duelurile cu Rapid şi Unirea Urziceni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages