Acum şi în versiune cu 2 uşi: BMW X6 by Armortech


Pentru ca acest X6 Coupe să nu pară prea... golaş, Armortech a adăugat nişte praguri laterale mari, cu fante de aerisire pentru frânele spate, dar şi de evacuare a căldurii motorului, pe aripile faţă.

În rest, exteriorul nu este altfel modificat, dar tunerul are în plan diverse accesorii aerodinamice. De altfel, cei care vor un X6 Coupe cu adevărat potent, pot apela la un sistem de suspensii setat mai sportiv, o evacuare modificată, un sistem de frânare de mare performanţă sau diverse etape de upgrade pentru motoare.

BMW X6 Coupe are acum scaune fata cu spatarul inclinabil, pentru un acces facil in spateÎn interior, principala modificare constă în adoptarea unor scaune faţă modificate, stpătarul putându-se înclina pentru a permite accesul la locurile din spate. Nu lipsesc diversele propuneri pentru tapiţerii din piele sau ornamente interioare.

Să vedem dacă această propunere le va da idei bavarezilor pentru o versiune coupe a urmaşului lui X6 sau, de ce nu, pentru frăţiorul acestuia, BMW X4. Până atunci, voi ce credeţi?
Reacții:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu