Cele mai frumoase tunsori de la Hollywood - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

luni, 23 august 2010

Cele mai frumoase tunsori de la Hollywood


Nu ne inspirăm doar din stilul vestimentar şi atitudinea dezinhibată şi pozitivă a celebrităţilor, ci copiem până şi coafura acelor staruri care afişează un look pe placul nostru.
Se spune că şapte femei din zece se duc la coafor cu poza unei celebrităţi şi-i cer stilistului să le tundă întocmai ca pe vedetă. Într-atât de mult este apreciată imaginea desăvârşită a divelor din Cetatea Filmului.

Katie Holmes



Bobul pe care l-a avut până de curând soţia lui Tom Cruise a fost copiat de multe mămici ocupate, care l-au preferat datorită îngrijirii minime pe care o necesită. Această tunsoare în scări este dorită în continuare de clientele saloanelor de coafură pentru că este chic, mereu la modă şi se potriveşte tuturor formelor faciale şi oricărei texturi de păr.


Eva Mendes


Atât femeile, cât ÅŸi bărbaÅ£ii spun la unison că tunsoarea actriÅ£ei din „Training Day” este supersexy. ÅžuviÅ£ele uÅŸor cârlionÅ£ate dau dinamism coafurii, pe când accentele caramel adăugate nuanÅ£ei maronii a părului ei creează volum tunsorii. Nu este de mirare că acest look este imitat de cât mai mulÅ£i hair stiliÅŸti, la cererea clientelor lor!










Rihanna

Când cele mai multe vedete preferă o lungime medie a pletelor şi o nuanţă nici stridentă, nici fadă, cântăreaţa a avut îndrăzneala de a etala un soi de bob, foarte scurt şi de-o culoare intensă. Rihanna s-a vopsit negru, dar a încercat şi varianta roşie a tunsorii. Bretonul franjurat, în combinaţie cu părul foarte scurt din lateral şi de la ceafă, a făcut furori imediat ce a fost etalat de artistă.












Jessica Biel

Coafura actriţei este foarte comună, deoarece părul este destul de scurt pentru a nu deranja şi îndeajuns de lung pentru a fi aranjat în fel şi chip. Biel alege câteodată să-şi facă breton într-o parte, pentru un look misterios, iar altă dată preferă cărarea pe mijloc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages