Free: 6 jocuri clasice - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

joi, 12 august 2010

Free: 6 jocuri clasice

Joaca-te online sase titluri clasice, nemuritoare.

PacmanDevoratorul galben de puncte ne-a marcat copilariile, ajungand acum sa fie imprimat pe tricouri, pe cladiri, pe rechizite. Jocul a fost produs in 1980 de catre Namco, fiind importat apoi si in SUA de Midway. Popularitatea a fost uriasa, venind imediat intr-o America de Nord dominata de catre Space Invaders. Play!


Duck Hunt


Acest joc este probabil stiut de multi gratie consolelor facute de catre chinezi, incercand desigur sa copieze Nintendo. Pistolul era conectat si impuscatul ratelor putea incepe. Imediat, veneau si parintii, spunandu-ne ca o sa stricam televizorul... Play!


 Space Invaders


Tomohiro Nishikado l-a proiectat in 1978 si lumea era la picioarele lui. Pentru ca nu avea o platforma tehnica buna, Nishikado a conceput si acele console voluminoase, dotate cu monitor si controllere care astazi trezesc nostalgie. Space Invaders este in top arcade games, detinand un record Guinness. Play!

Warcraft


Blizzard a realizat numeroase titluri care s-au bucurat de succes. Warcraft si Warcraft II au fost insa umbrite de Stacraft BroodWar. Apoi Warcraft III a trecut in 3D si eroii au plecat si in World of Warcraft, de departe cel mai popular joc online si cel mai profitabil pentru Blizzard. Cine a jucat War III si WoW, cu siguranta va incerca si primul Warcraft, online. Play!Donkey Kong Classic


Donkey Kong a fost produs de Nintendo in 1981. Pentru a concura cu titlurile din SUA, Nintendo l-a angajat pe Shigeru Miyamoto. Acesta s-a inspirat din Popeye si King Kong, producand un joc de platforma in care un personaj trebuia sa mearga, sa sara peste obstacole si sa salveze o printesa. In Donkey Kong, eroul era Jumpman, el devenind mai tarziu Mario. Printesa era Lady, devenita apoi Pauline. Mario a devenit o emblema Nintendo, colaborarea cu Miyamoto fiind cea mai buna miscare posibila. Play! Asteroids


Este un joc scos de Atari in 1979, folosind pentru prima oara grafica vectoriala. Naveta trebuie sa distruga asteroizii, precum si farfuriile zburatoare care trec prin spatiu. Este cel mai bine vandut joc Atari din toate timpurile. Play!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages