Prima zi-Sibiu - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

vineri, 13 august 2010

Prima zi-Sibiu

Astazi au inceput actiunile in orasul Sibiu si cum ziua de vineri a fost dedicata pentru informarea soferiilor si colectarea de deee-uri(baterii).
Intalnirea a fost la ora 12:00 in Piata Unirii si s-au impartit in echipe,echipele au fost insotite de cate 10 domnisoare care au reprezentat Umbrela Verde intr-un mod inedit si original purtand rochitze verzi si ca sa se fereasca de soare au folosit umbrele...tot verzi.
Brigada de Politie Rutiera si Directia de Prevenire a Criminalitatii din Inspectoratul de Politie Sibiu au mers impreuna cu voluntarii prin intersectiile semaforizate din zona.
In aproximativ 2 ore s-au impartit aproximativ 1500 de stikere cu sloganul:"Eu nu arunc gunoi pe strada".Traficul fiind foarte aglomerat le-a fost foarte usor sa imparta acele stikere.

Gata cu introducerea sa trecem la actiunea de colectare:)

Inca de dimineata voluntarii "Umbrela Verde"si-au facut aparitia in cartierul Vasile Aaron au inceput sa colecteze.Sibienii le-au dus voluntariilor tot ce nu le mai trebuiau in casa de la aparate vechi si voluminoase pana la frigidere televizoare,iar in schimb au primit cate o insigna cu sustinator Umbrela Verde si un talon pentru participarea la tombola.Premiile la extragerea la sort sunt urmatoarele:2biciclete,3 perechi de role si un aparat foto.
Toate bateriile stranse de catre voluntari vor fi duse la Asociatia Rorec si vor fi reciclate.Spectatorii sunt asteptati la cortul Umbrela Verde din Piata Unirii pentru a va distra cu tricourile "Do it yourself",colaje si mesaje ECO.Sunteti asteptati si cei care sunteti la ARTmania Festival!

mai multe detalii pe:www.umbrelaverde.ro/blog

Un comentariu:

  1. Salut.Te-am trecut la mine pe blog cu numele:știri locale.DA trebuie să fim cât mai verzi posibil.

    RăspundețiȘtergere

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages