Şoc pentru Beckham: sora lui trăieşte din ajutorul statului! - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

luni, 23 august 2010

Şoc pentru Beckham: sora lui trăieşte din ajutorul statului!


În familia Beckham lucrurile nu stau deloc pe roze. La doar câteva zile după ce Fabio Capello a anunţat sfârşitul carierei sportive în Anglia a lui David, fotbalistul a aflat că sora lui mai mare, Lynne, a solicitat o mărire a ajutorului săptămânal de la stat, pentru a supravieţui.

O sursă din anturajul starului declară: „David habar n-avea că Lynne se întreţine din banii statului. El i-a cumpărat casa în care locuieşte. Întotdeauna a avut grijă de ea şi copiii ei. I-a dat bani şi tot ce-a avut nevoie, aşa că e foarte tulburat de această veste“.

Chiar aşa să fie? Cum e posibil ca David să nu cunoască situaţia precară a surorii lui? Adevărul pare să fie undeva la mijloc. Casa cu patru dormitoare din Romford (Essex) în care locuieşte Lynne a fost într-adevăr cumpărată cu 250.000 de lire sterline de David, în urmă cu 12 ani. Şi da, a fost o vreme în care fotbalistul a încercat să aibă grijă de Lynne şi familia sa. Pozele de la nunta lui Lynne cu Colin Every (tot de-acum aproape 12 ani), în care apare şi David (dar nu şi Victoria, care a refuzat să meargă!), dovedesc că pe vremuri fotbalistul era apropiat de sora lui. Lucrurile s-au schimbat însă după ce s-a descoperit că Every era traficant de droguri şi vindea cocaină chiar din casa cumpărată de David!

Iar asta nu e tot. La 38 de ani, Lynne este oaia neagră a familiei Beckham: aflată acum în divorţ de Colin Every, aceasta este şomeră şi locuieşte cu noul ei iubit, un oarecare Kevin Briggs, pe care abia l-a cunoscut pe Facebook în urmă cu câteva săptămâni. Cireaşa de pe tort a venit în urmă cu câteva zile, când fosta iubită a lui Briggs a declarat că acesta este un alcoolic violent, care a fost închis opt luni, după ce a bătut-o măr. Nimic mai ruşinos pentru onoarea familiei Beckham!

Starul pare să fie prins între ciocan şi nicovală. Pe de-o parte, soţia sa, Victoria, a fost întotdeauna obsedată să păstreze intactă imaginea familiei lor. Iar pentru Posh, Lynne a fost cu siguranţă persona non-grata. Nu degeaba Lynne apare foarte rar în pozele de familie – chiar şi în tribune, David e susţinut la meciuri doar de mama lui, Sandra, şi de sora lui mai mică, Joanne.

De cealaltă parte, David i-a făcut tatălui său o promisiune pentru toată viaţa. „Singurul lucru pe care mi l-a cerut tata a fost să am grijă de surorile mele. Şi întotdeauna voi face asta“, a declarat el într-un interviu. Aşadar, David pare să fi ales calea de mijloc. Deşi jurnaliştii britanici au descoperit că fotbalistul le trimite periodic surorii şi celor trei copii ai ei vouchere pentru cumpărături şi le plăteşte facturile de telefon, Lynne este exclusă din anturajul său din cauza vieţii sale dezordonate.

Foto:EPA

sursa:www.okmagazine.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages