Dina da semne de revenire - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

joi, 21 octombrie 2010

Dina da semne de revenire

Atacantul craiovean dă semne de revenire, surprinzând plăcut fanii alb-albaştri prin realizările şi atitudinea din ultimele meciuri în care a îmbrăcat tricoul Universităţii.

Aleargă Dina. Nu este un îndemn, este o constatare. Chiar dacă trebuie să recunoaştem că mai are mult până să ajungă acolo îl dorim cu toţii, în topul atacanţilor din Liga I, Mihai Dina, până nu demult cel mai contestat jucător al Ştiinţei, începe să revină în graţiile fanilor alb-albaştri. Desigur, acest lucru i se datorează în mare măsură şi lui Victor Piţurcă, managerul Universităţii reuşind să-l pună în valoare pe atacantul venit de la FC Caracal. Dina face parte din lotul adus la Universitatea imediat după ce clubul a fost preluat de Adrian Mititelu, fiind unul dintre cei mai „vechi“ componenţi ai Ştiinţei. Văzut atunci ca un mare talent şi lăudat de fani în momentul venirii printre juveţi, Dina şi-a pierdut din „strălucire“ odată cu trecerea timpului, însă a rămas la echipă cu toată opoziţia din tribune. Patronul Adrian Mititelu i-a ţinut mereu partea, fiind auzit de multe ori spunând: „Dina marchează şi atunci când joacă prost“. Patronul Ştiinţei nu a ezitat să intre în conflict cu antrenorii pentru a-l ţine pe Dina în echipă.
Locul doi după meciul FC Braşov

Ajuns la 25 de ani, Dina vrea să profite de şansa care i se dă în acest moment, conştient că sub bagheta lui Victor Piţurcă poate prinde ultimul tren spre marea performanţă. Deocamdată, atacantul oltean a reuşit două goluri de la venirea lui Victor Piţurcă, cu „U“ Cluj şi cu FC Braşov, ambele câştigate de juveţi cu 3-0. Prestaţia din meciul de sub Tâmpa a fost peste aşteptările multora. Pe lângă gol, Dina are meritul său la autogolul lui Oros, chiar dacă au fost microbişti care au spus că el ar fi trebuit să înscrie şi să nu aştepte ajutorul adversarului. În plus, Mihai Dina a alergat mult, a făcut şi faza defensivă, încercând să uite îndemnul cu care îl motivau până acum fanii şi chiar coechipierii: „Aleargă, Dina!“. Pentru realizările din partida cu „stegarii“, Mihai Dina a fost votat de 19 la sută dintre participanţii la sondajul efectuat pe site-ul clubului pentru desemnarea celui mai bun jucător al Ştiinţei la meciul cu FC Braşov. S-a clasat pe locul doi, după Julius Wobay (31 la sută din voturi), dar înaintea lui Emil Gargorov (14% din voturi). Procente importante au mai atras Alex Piţurcă (10%) şi Dorel Stoica (8%).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages