Cele mai scumpe sampanii din lume - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

vineri, 18 februarie 2011

Cele mai scumpe sampanii din lume

Krug
Clos du Mesnil 1995
Pret: $750

Cand vine vorba despre sampanie de lux, aceasta este chiar "la crme de crme". Aceasta sampanie mai este cunoscuta si sub numele de Blanc de Blanc. Este extrem de rara, intrucat numai 12.624 de sticle au fost facute vreodata si numai cele din 1995 sunt considerate valoroase.







Bollinger Blanc de Noirs 
Vieilles Vignes Francaises 1997
Pret: $400

Blanc de Noire este iarasi o sampanie rara, facuta integral din struguri Pinot Noir. Asta nu inseamna ca aduce cu vinul rosu, ci dimpotriva. Are o culoare aurie, deosebita, si este putin mai inchisa la nuanta decat sampania obisnuita.







Dom Perignon Rose 1995 
Pret: $350

A existat o perioada cand "Rose Champagne" nu era chiar un titlu de lauda. Ba unii considerau ca nici nu este o sampanie adevarata, "serioasa". Situatia s-a schimbat. Vanzarile au crescut, iar toata lumea vrea acum "bule roz".







Salon 1995 
Pret: $242

Se vor vinde mai putin de 2.000 de cutii de sampanie din acest sortiment in Statele Unite. Cunoscatorii spun ca gustul este mai rafinat dupa 20 de ani. Merita sa astepti?





Krug 1990 
Pret: $224

Gust bogat, plin de rafinament.





Krug Grand Cuvee 
Pret: $172
Buna pentru aperitiv si arata foarte bine pe masa







Ca'Del Bosco
Cuvee Annamaria Clementi 1993
Pret: $154

Sampanie italieneasca. Se foloseste aceeasi "Methode Champenoise" ca la mama ei, iar rezultatele se transcriu intr-un numar mai mare de bule decat o sampanie de origine franceza.





Cea mai scumpa sampanie vanduta vreodata




Louis Roederer
Cristal Brut 1990, Millenium 2000, Methuselah (6L)
Pret: $17.625

Cristal a devenit o sampanie foarte intalnita in hip-hop in ultima vreme. Sunt sase litri in acea sticla si merita bauti pana la ultima picatura. Cea mai scumpa sticla de Cristal a fost vanduta anul trecut la licitatie. Este cea mai scumpa sampanie vanduta vreodata.





sursa:askmen

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages