Admitere la facultati din strainatate, Inscrieri la facultati din strainatate, - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

sâmbătă, 5 martie 2011

Admitere la facultati din strainatate, Inscrieri la facultati din strainatate,

Admitere la facultati din strainatate, Inscrieri la facultati din strainatate, Pana in 15 martie va puteti inscrie online la facultati din strainatate.


Hakes este o organizaÅ£ie care oferă consultaÅ£ii în privinÅ£a studiului în străinătate ÅŸi facilitează drumul pentru a ajunge să studiaÅ£i la facultati din străinătate, indiferent de varsta.

Noi reprezentăm mai multe instituţii academice din Europa, cu o mare diversitate de specializari si niveluri de pregatire.
Rolul nostru este să prezentăm Universităţile partenere, să primim documentaţia şi formularele de aplicare ale elevilor şi să organizăm accesul la cursurile oferite de facultati.
Pentru mai multe informaţii sunteţi bineveniţi să vizitaţi website-ul sau să ne contactaţi direct. ( www.hakesinternational.org )

Facultatile reprezentate sunt din mai multe ţari europene, printre care şi Anglia, Grecia, Danemarca, Franta, Olanda, Scotia. In anii trecuti aproximativ 100 de elevi au plecat cu ajutorul organizatiei Hakes Romania.


Printre altele, un lucru extraordinar în sine este că studiul în Danemarca şi in general, prin Hakes presupune că se întâlnesc foarte mulţi tineri din ţări, culturi diferite.
Fără discuţie, marele bonus este faptul că taxa de şcolarizare este plătită de guvernul Danez. Altfel, un an la Aarhus Business College, de exemplu, ar costa 65.000 DKK sau altfel spus, aproape 9.000 EUR.
In celelalte tari se poate stabili un program de creditare, elevii romani avand sanse egale cu elevii tarii respective.
Inscrierile se fac online www.hakes.ro/ apply/ application form, prin facerea unui cont, completarea si trimiterea formularului la facultatea aleasa din cele peste 700 de specializari.
Termenul limita pentru trimiterea formularului este 15 martie!

Un alt amanunt ce trebuie mentionat este acela ca toate institutiile reprezentate de Hakes au adoptat sistemul european de credite transferabile (ECTS). Astfel diploma obtinuta la una din facultati va fi recunoscuta la un nivel echivalent si in alte tari ale Uniuni.

Un alt avantaj inedit este faptul ca nu este obligatoriu ca potentialul candidat sa detina un atestat de cunoastere a limbii egleze (ex Toefel sau Ielts), precum solicita majoritatea facultatilor din strainatate, nivelul minim necesar si admis pentru o buna comunicare stabilindu-se in urma testului de admitere organizat cu reprezentanti ai facultatilor si ai organizatiei.

Hakes deschide noi porti de oportunitate pentru toti romanii interesati de educatia proprie si care pot si trebuie de acum sa gandeasca dincolo de granite.

Contact:


Diana Iftodi
Hakes District Manager
e-mail: diana@hakes.ro
tel: 0752007518
www.hakesinternational.org
www.hakes.ro

2 comentarii:

  1. Buna, as vrea si eu cateva detalii despre orice facultate de geografie din Danemarca sau Finlanda. Am accesat acest link al Universitatii din Copenhaga unde nu pot sa gasesc informatii despre admitere or so. Am inteles ca nu imi trebuie un test de limba (as Cambridge or TOEFL)...dar totusi unde gasesc informatii despre metodologie, numar de studenti etc? Help!

    RăspundețiȘtergere

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages