B.E.P - "Just Can't Get Enough": un omagiu Japoniei - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

sâmbătă, 19 martie 2011

B.E.P - "Just Can't Get Enough": un omagiu Japoniei


Trupa Black Eyed Peas a avut un noroc orb sau pur si simplu a fost ocrotita de zei. Au reusit sa termine noul videoclip "Just Can't Get Enough", filmat cu doar o saptamana inainte de seismul fatal, ce-a intors o tara intreaga peste cap.



Asadar, noul videoclip Black Eyed Peas pentru single-ul "Just Can't Get Enough" incepe cu o dedicatie pentru oamenii din Japonia. In videoclip, membrii trupei se plimba prin diferite parti din Tokyo, oarecum in stilul filmului Lost In Translation, doar ca pe o coloana sonora mult mai vesela.

"A fost cel mai usor de filmat videoclip, pentru ca eram noi traindu-ne vietile noastre reale," a spus Fergie despre clip. "Imi place foarte mult faptul ca prezinta o perspectiva reala a faptului ca uneori poti sa te simti extrem de singuratic in turnee. In plus demonstreaza dragostea noastra pentru Japonia si conexiunea puternica pe care o avem cu aceasta tara. Suntem alaturi de toti cei care au fost afectati de acest dezastru natural."Rezultatul muncii lor il puteti viziona mai jos:









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages