Cel mai nou single Enrique Iglesias - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

duminică, 6 martie 2011

Cel mai nou single Enrique Iglesias


Aflat momentan in studioul din orasul sau natal, Miami, Enrique Iglesias face ultimele retusuri la cel mai divers si eclectic album al sau de pana acum.



O colectie de piese pe care le-a scris in ultimii patru ani, materialul il prezinta pe Enrique aventurandu-se pe taramuri noi si descoperind noi directii. Albumul al caruit titlu va fi anuntat in scurta vreme, se va lansa pe 5 iulie.

Enrique declara despre noul material: "Abia astept sa termin acest album. Nu seamana cu nimic din ce am facut pana acum. Include multe stiluri muzicale. A fost extraordinar pentru mine sa experimentez si explorez noi teritorii."

I Like It va fi primul single de pe acest nou album. Produsa de RedOne, piesa este una ritmata si plina de energie si beneficiaza de un remix realizat de rapper-ul ce se afla in acest moment pe primul loc in SUA, Pitbull (I Know You Want Me). I Like It se anunta a fi unul dintre super hit-urile verii.

Nascut in Madrid si crescut la Miami, Enrique nu este doar un super star international, ci si un ambasador al culturii la nivel global, gratie imbinarii mai multor stiluri: pop, r&b, latino si rock. De mai bine de un deceniu piesele pop cu accente latino ale lui Enrique Iglesias si-au gasit locul in inimile fanilor din intreaga lume, inregistrand vanzari de peste 55 de milioane de discuri, atat in limba engleza, cat si in spaniola.

Enrique a intrat in peisajul muzical in 1995 atunci cand a castigat un premiu Grammy pentru primul sau album in limba spaniola (Enrique Iglesias), iar in 1999 primul material in engleza a reusit sa vanda 6 milioane de discuri, a castigat doua discuri de platina in Statele Unite si alte 32 de discuri de aur si platina in intreaga lume. De atunci a avut o serie de albume de succes, de la Escape (2001), 7 (2003) si Insomniac (2007) sau Greatest Hits (2008), in timp ce turneele sale desfasurate cu casa inchisa l-au transformat intr-un performer de succes.

In Statele Unite acesta este unul dintre cei mai de succes artisti vorbitori de limba spaniola din toate timpurile, cu peste 12 milioane de album vandute si 19 piese ajunse number one in Billboard Latin. In Marea Britanie Enrique a vandut 2,2 milioane de albume si 1,6 milioane de single-uri, cel mai de succes fiind Hero - piesa ce a petrecut patru saptamani pe primul loc.

Enrique a avut 12 hit-uri de Top 20 si 6 de Top 10 in Marea Britanie, printre care Bailamos, Could I Have This Kiss Forever, Escape, Not In Love (feat. Kelis) si Do You Know.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages