Invitatie la Weekend-ul Nikonistilor - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

joi, 3 martie 2011

Invitatie la Weekend-ul Nikonistilor


Finalul acestei saptamani va fi Weekend-ul Nikonistilor. In cele trei zile, 18-20 februarie, nikonistii vor avea parte la Sala Dalles din Bucuresti, dar si in direct pe site, de trei evenimente unice, dedicate lor.

Vineri, 18 februarie, va fi vernisata incepand cu ora 19 Expozitia Nikonistilor, care va cuprinde cele mai bune 36 de fotografii din cadrul concursului Se cauta fotografia lunii 2010, precum si cate o fotografie din partea membrilor juriului, corespunzand temei jurizate. Veti putea revedea cele mai interesante fotografii din concurs in format A2, dar veti putea observa si felul in care un fotograf profesionist trateaza tema propusa pentru concurs.

Sambata, 19 februarie, veti avea ocazia de a participa la un curs organizat in premiera in Europa de Est: “Arhitectura naturii: fotografie de peisaj sub indrumarea lui Stefano Regazzoni”. Fotograful italian Stefano Regazzoni propune un mod inedit de abordare a fotografiei de natura, asemanatoare fotografiei de arhitectura, ce se concentreaza asupra, liniilor, formelor si volumelor constructiilor naturale. De altfel, domnul Regazzoni a patentat un sistem ingenios de control al perspectivei pentru aparatele in format mediu, utilizat de el in fotografia de natura, precum si in cea de arhitectura. In afara de elementele de tehnica foto prezentate, veti putea invata din experientele unui fotograf care a calatorit pe toate continentele, inclusiv Antarctica, pentru a realiza fotografie de natura si calatorie.Pentru a afla mai multe despre Stefano Regazzoni puteti accesa pagina http://www.nikonisti.ro/workshop-stefano-regazzoni.

Workshop-ul se desfasoara intre orele 10:30 - 16:00 si este sustinut in limba engleza.

Costul workshopului este de 200 de euro, dar se pot inscrie gratuit toti membrii comunitatii nikonistilor care au inregistrat minimum un produs in contul lor:http://www.nikonisti.ro/comunitate/. Inscrierile se fac prin intermediul panoului de inscriere a produselor, alegand tabul Workshop din partea stanga. Locurile sunt limitate.

Duminica, 20 februarie, vom organiza o Sesiune foto de moda pentru revista LOOK!, editia din aprilie. Va fi o sesiune deschisa, in cadrul careia participantii vor putea afla de la specialistii in hairdressing si make-up ai revistei LOOK! modul in care trebuie sa pregateasca modelul pentru shooting. De la fotograful Sebastian Enache vor afla felul in care trebuie sa realizeze sedinta foto, de la modul de asezare al luminilor la postura modelului si incadrare. Toate acestea vor fi realizate in cadrul unei sedinte reale, rezultatele sedintei putand fi vazute in luna aprilie in revista LOOK!.
Mai multe detalii puteti afla la adresa http://www.nikonisti.ro/workshop-shooting-fashion-glamour-revista-look/

Workshop-ul se desfasoara intre orele 10:30 - 15:00.

Costul workshopului este de 50 de euro, dar se pot inscrie gratuit toti membrii comunitatii nikonistilor care au inregistrat minimum un produs in contul lor:http://www.nikonisti.ro/comunitate/. Inscrierile se fac prin intermediul panoului de inscriere a produselor, alegand tabul Workshop din partea stanga. Numarul de locuri este limitat.

Va asteptam asadar la evenimentele din cadrul Weekend-ului Nikonistilor.

sursa:nikonisti.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages