TARJA TURUNEN si REPUBLICA la Festivalul ARTmania 2011 - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

marți, 8 martie 2011

TARJA TURUNEN si REPUBLICA la Festivalul ARTmania 2011


La sfarsitul anului ce tocmai a trecut, mai exact pe 31 decembrie, organizatorii festivalului, devenit traditional deja pentru rock-ul live din Romania, ARTmania, au dezvaluit primele informatii despre cine si ce va fi la Sibiu in luna august 2011. Iata mai jos extrase din anuntul respectiv:
Festivalul ARTmania din cetatea Sibiului are loc in cea de-a doua saptamana a lunii august, respectiv in intervalul 8-14 august 2011. Prezentarile incep cu Nevermore (S.U.A.) siLacrimas Profundere (Germania).
Festivalul ARTmania 2011 prezinta un program cultural bogat si diversificat, adaptat publicului si atmosferei cetatii medievale prin concerte, expozitii si evenimente speciale dedicate artelor frumoase timp de sapte zile in luna august. Concertele din Piata Mare vor avea loc in zilele de vineri si sambata, 12 si 13 august.
Povestea ARTmania 2011 incepe cu istoria unui regat fondat de o formatie. 
Ea conduce un intreg tinut din scena “metal”, suprafata ocupata si securizata in toti anii de suprematie. Cuvintele mari dedicate trupelor de jurnalistii comunitatii “heavy metal” precum: “Legendara trupa” “definitorie pentru gen”; nu sunt deloc exagerate atunci cand se refera laNevermore. Muzica lor fara egal inglobeaza toate elementele spectrului “metal”. Nevermore s‐a nascut in Seattle, Washington, in 1991, din foşti membri ai trupeiSanctuary. De atunci Nevermore a lansat şase albume de studio, a facut inconjurul lumii de cateva ori şi a sedus inimile ascultatorilor de pretutindeni. De‐a lungul anilor Nevermore a evoluat constant şi a devenit una dintre trupele cu adevarat remarcabile şi imposibil de imitat din lume. În 2010, cvartetul din Seattle s-a intors triumfator 
cu "The Obsidian Conspiracy", un nou album impresionant, iar in 2011 americanii aterizeaza la ARTmania Festival pentru a canta vineri, 12 august 2011.

 Pentru iubitorii stilului gothic reprezentat prin muzica,ARTmania Festival a invitat la Sibiu Lacrimas Profundere. Ei canta Gothic Rock din 1993, iar pentru stilul lor unicNapalm Records ii reprezinta din 1999. Prin turneele lor mondiale ne trimit cu gandul la o trupa de succes, mai ales dupa turneul cu Apocalyptica din 2007. Puternic promovati de MTV si VIVA, nemtii au devenit celebri in scurt timp. Muzica lor, perfect echilibrata intre gothic rock-ul autentic si clasicele balade, pare mai grea in comparatie cu The 69 Eyes, dar mai generoasa si mai sofisticata decat H.I.M. si chiar mai adancita in melancolie cand o alaturam in comparatie trupei The Sisters of Mercy. Eforturile si energia trupei inregistrate in pauzele turneelor cu The 69 Eyes se regasesc pe noul lor album “The Grandiose Nowhere”. Pentru o experienta live de neuitat, recomandam prezenta sambata, 13 august, la ARTmania Festival.
Primele 1.000 de abonamente in valoare de 70 de lei sunt disponibile in reteaua librariilor Carturesti, a magazinelor Diverta si online, prin shop.artmania.ro si myticket.ro. Oferta este valabila in perioada 3 - 16 ianuarie 2011. 
Urmatoarea trupa va fi anuntata pe 17 ianuarie si vine din Finlanda.
Organizatorii festivalului ARTmania s-au tinut de cuvant, astfel ca a treia trupa confirmata este SONATA ARCTICA si vine din Finlanda! Avand mai bine de 10 ani vechime, SONATA ARCTICA reprezinta una din trupele de varf ale FInlandei, formatie care a inceput in ritmuri power metal si iata, odata cu ultimul disc lansat in 2009, "The Days of Grays", trece spre progressiv. Turneul de promovare al acestui ultim album a inceput anul trecut si va continua si in cursul acestui an.
Tineti aproape, revenim !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages