Top 10 cele mai scumpe ceasuri - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

sâmbătă, 5 martie 2011

Top 10 cele mai scumpe ceasuri


Ce ar trebui sa reprezinte un ceas? Un obiect destinat aflarii timpului sau un accesoriu cat mai scump si mai stralucitor care sa starneasca invidia altora?
Pentru unele persoane ceasul pe care il poarta la mana este un simbol de status, asa ca marii producatori de ceasuri nu au stat pe ganduri si au inceput sa fabrice ceasuri tot mai scumpe si mai sofisticate.10. Zadora Timepieces Andreas von Zadora-Gerlof
 Un astfel de ceas costa 150.000 de dolari, este impodobit cu o albina, incrustata cu diamante, smaralde si perle. Diamantele cu care sunt impodobite aceste ceasuri sunt de culoarea neagra, alba si galbena.

9. Titanic Watches de la Romain Jerome
Acest ceas are o carcasa realizata din aur roz de 18 carate si titaniu spatele carcasei are gravat in medalion modelul vasului Titanic. Dupa achizitionare, capacul carcasei se poate personaliza in functie de cerintele cumparatorului. . Geamul ceasului este din safir cristal cu tratare antireflexiva pe ambele parti iar cureua este din piele de crocodil. Pretul unui astfel de ceas ajunge la 152.435 de dolari


8. Double Tourbillon de la Breguet

Breguet produce piese de colectie inca din 1775, printre posesorii cesurilor fabricate de ei numarandu-se Maria Antoaneta si Napoleon. Breguet detine patentul pentru Tourbillon, Double Tourbillon  reprezintza o imbinare a simplului su sofisticatul. Ceasul are un cadran central, care se intoarce de mana si in spatele caruia este gravata o reprezentare a sistemului solar. Cele 588 de piese si 69 de bijuterii care compun ceasul sunt montate in interiorul unei carcase din platina. Acest ceas costa aproximativ 329.000 de dolari, 95% din compozitia sa fiind din aur.

7. Opera One de la Girard-Perregaux
Girard-Perregaux face ceasuri din 1791, iar cei care isi pot permite un astfel de ceas sunt putini. Ceasurile lor sunt speciale, Acestea sunt fabricate din aur si platina si pot emite sunete reale, nu doar simple bepuri. Pretul unui astfel de ceas atinge cam 495.000 de dolari.


6. Grande Complication de la Blancpain
Blancpain este producator de ceasuri din 1735 si inca de atunci si-au castigat reputatia in ceea ce priveste ceasurile asamblate manual. Acestea sunt poate cele mai fine si mai complicate ceasuri din lume. Ceasurile acestei firme sunt de renume mondial, cel mai cunoscut ceas fiind Grande Complication, un ceas facut prin asamblarea 740 de piese.  Pretul unui Grande Complication poate ajunge cam la 785.000 de dolari.


5. Seria Tecnica Skeleton Chronograph de la Parmigiani Fleurier
 Aceste ceasuri au aparut in 2008. Ele sunt fabricate doar din platina, iar in toata lumea vor exista doar trei asemenea ceasuri, ceea ce explica oarecum pretul lor foarte piperat, ce atinge 850.000 de dolari. De asemenea el poate emite sunetul unui clopot de catedrala.


4. Classical Billionaire Tourbillion
Acest ceas are incrustate pe cadran peste 850 de diamante. Cureaua acestui ceas este facuta din piele albastra de aligator, carcasa este facuta din platina iar indicatoarele pentru ore, minute si secunde au in varf cate un safr. In toata lumea au fost produse doar 10 astfel de ceasuri ceea ce explica pretul exorbitant de 998.000 de dolari.


3. Big Bang Chronograph, de la  Hublot si Bunter SA
 Acest model al firmei Hublot reprezinta o veritabila fuziune intre bjiuterie si ceas, fiind in intregime construit din diamante. Cu un total de 439 de diamante, fabricarea sa a durat mai mult de 2000 de ore, iar pretul este de 1 milion de dolari.


 2. Tour de l'Ile de la  Vacheron Constantin
Acest model de ceasuri este poate cel mai complex model creat vreodata in lume. El a fost proiectat ca simbol al celei de-a 250-a aniversare a firmei producatoare. Este format din 834 de piese, iar asamblarea sa a durat aproape 10.000 de ore. Curele sunt din piele de aligator, carcasa de platina iar cataramele din aur roz de 18 carate. Un asemenea ceas costa 1,5 milioane de dolari.


1. Joaillerie 101 Manchette  de la Jaeger-LeCoultre
 Cobinatiile de patrate simple, de platina sau impodobite cu diamante fac acest ceas sa arate mai mult ca o bratara decat ca un ceas. Ceasul este impodobit cu 576 de diamante si 11 pietre onyx. Acest ceas arata ca un puzzle facut din bijuterii. Pretul sau nu a fost inca stabilit dar se preconizeaza ca va fi mai mare de 1,6 milioane de dolari.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages