Mall-urile Craiovei - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

miercuri, 20 aprilie 2011

Mall-urile Craiovei


Adora Mall închiriază spaţii către Best of Bowling, dar lucrările nu au reînceput, West Gate este o ruină, numai la Electroputere se lucrează intens
Dintre cele trei mall-uri la care s-a început construcţia în Craiova, doar la unul se mai lucrează în prezent. În două dintre cazuri, constructorii au început proiectele în urmă cu câţiva ani, dar în 2009 lucrările au fost sistate, din cauza crizei. Dezvoltatorii cu greu au mai găsit chiriaşi care să ocupe spaţiile viitoarelor mall-uri, astfel că proiectele au fost îngheţate. Din urmă a venit puternic al treilea proiect de mall, cel de la Electroputere, care a avut finanţare, iar acolo lucrurile au început să se mişte.

Auchan... se grăbeşte

La Electroputere Parc - locul unde va fi construit hipermarketul Auchan - ieri-dimineaţă se lucra de zor. Materiale de construcţie erau depozitate în incintă, iar în faţa halei în care se va ridica mall-ul au fost defrişate tufişurile. Ritmul este alert, pentru că noua construcţie trebuie predată la cheie în toamna acestui an. K&S Developements, parteneri ai dezvoltatorului Belrom Real Estate, au cumpărat de la Electroputere 12 hectare de teren, cu circa 30 de milioane de euro, pentru a ridica mall-ul numit Electroputere Parc.

Bowling la Adora Mall

Dezvoltatorul portughez Sonae Sierra a anunţat, zilele trecute, faptul că a mai închiriat câteva spaţii în viitorul mall de pe strada Caracal, numit Adora Mall, unde clienţii ar putea să joace bowling. Aşadar, noul chiriaş al viitorului mall ar fi Best of Bowling, informează compania, după ce în urmă cu câteva luni se anunţase încheierea unui contract cu Altex. Adora Mall mai promite Cinema City la Craiova şi chiar hipermarketul Cora. La faţa locului însă, lucrările au rămas la stadiul de fundaţie şi nu s-a mişcat nimic de aproape doi ani. Doar o gheretă şi doi paznici sunt singurele schimbări din peisaj de anul trecut şi până acum. Dezvoltatorul nu spune când se apucă de lucru la proiectul de pe strada Caracal, ci doar informează că a închiriat 30% din spaţii, iar pentru încă 30% se află în diverse stadii de negocieri.

West Gate a rămas o ruină

În partea de vest a oraşului, lângă PIC, ceea ce trebuia să devină West Gate Center, al dezvoltatorului Immoeast, a rămas o ruină.
În zonă nu se vede nici un utilaj, nici un paznic, nici o mişcare. Lucrările au fost oprite odată ce criza imobiliară a scos colţii.
Austriecii de la fondul de investiÅ£ii Immoeast făceau public anul trecut faptul că reiau proiectul de la Craiova dacă reuÅŸesc să găsească chiriaÅŸi, potrivit wall-street.ro. ÃŽn 2010, Immoeast a fost „înghiÅ£it“ de fondul Immofinanz, din care făcea parte.  

sursa:gds.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages