Miliardarul Ioan Neculaie, patru ani de INCHISOARE cu suspendare. - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

miercuri, 20 aprilie 2011

Miliardarul Ioan Neculaie, patru ani de INCHISOARE cu suspendare.

Omul de afaceri Ioan Neculaie, patronul FC Brasov, a fost condamnat de Judecatoria Brasov la patru ani de inchisoare cu suspendare pentru infractiunea de tulburare de posesie, sentinta nefiind definitiva si fiind deja atacata cu recurs, transmite Mediafax.Potrivit purtatorului de cuvant al Judecatoriei Brasov, Anda Sanpetru, instanta a decis, marti, ca omul de afaceri Ioan Neculaie sa fie condamnat la patru ani de inchisoare cu suspendare, sub supraveghere, cu timp de incercare de sapte ani.
Sentinta de marti a Judecatoriei Brasov nu este definitiva, ci poate fi atacata cu recurs la Tribunalul Brasov.
Neculaie a declarat ca a facut deja recurs la sentinta Judecatoriei Brasov.
Miliardarul Ioan Neculaie se judeca de cativa ani cu omul de afaceri Ioan Olaru pentru un teren de aproape 900 de metri patrati din Poiana Brasov, unde ambii oameni de afaceri au hoteluri. Instanta a decis ca terenul in cauza a fost ocupat abuziv de Neculaie, teren pe care acesta a ridicat o sala de conferinte.
Conflictul intre cei doi oameni de afaceri, vecini de proprietate in Poiana Brasov, este mai vechi si are la baza terenul pe care este construita o parte a hotelului Piatra Mare, hotel apartinind uneia dintre firmele patronate de Neculaie, SC Prescon Piatra Mare SA. Ioan Olaru, care este proprietarul hotelului vecin, Royal, sustine ca o parte din piscina hotelului Piatra Mare si Sala de conferinte NATO se afla pe terenul sau, la fel ca si una dintre caile de acces.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages