Oana Zăvoranu rămâne internată! Uite ce spun medicii - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

luni, 4 aprilie 2011

Oana Zăvoranu rămâne internată! Uite ce spun medicii


Doctorii de la spitaulul CF2, acolo unde este internată Oana, au hotărât s-o ţină sub supraveghere pe vedetă.
Oana a ajuns ieri la Urgenţe cu o sângere puternică la nas, aproape leşinată, însoţită de Ana Maria Prodan. Cele două prietene erau la o cafea în Dorobanţi, când Oanei i s-a făcut subit rău.
Oana Zăvoranu se simte bine şi este în continuare internată într-o rezervă a Secţiei de Ginecologie a spitalului. Trebuie să păstrez confidenţialitatea medic-pacient, aşa că nu pot da detalii despre sarcina ei. Ea este singura în măsură să dea astfel de detalii. Voi vorbi cu medicii ei să vedem dacă pacienta vrea să informeze presa cu privire la unele aspecte”, a spus medicul Adrian Comanici, directorul medical al Spitalului Clinic CF2 din Bucureşti pentruadevarul.ro.
Potrivit apropiaţilor, Zăvo a avut o alimentaţie defectuoasă în ultima perioadă, iar în ultimele zile abia dacă s-a mai atins de mâncare. Vedeta obişnuia să bea foarte multe băuturi acidulate, care, pe stomacul gol, i-au favorizat stările de leşin.

Aceasta nu este prima dată când Oanei i se face rău, vedeta având şi o cădere de calciu în urmă cu o săptămână şi jumătate, însă atunci nu a fost nevoie de intervenţia medicilor.
sursa:click.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages