TOP 10: Cele mai HOT decapotabile din 2011 - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

miercuri, 13 aprilie 2011

TOP 10: Cele mai HOT decapotabile din 2011

Pentru ca apele s-au linistit pe piata Auto si lucrurile sunt cat se poate de clare, pentru ca primavara se instaleaza categoric, iar pana la vara mai este foarte putin, pentru ca numai cele mai HOT decapotabile atrag privirile pe strada, va propunem sa urmariti mai jos un top care o sa va faca in primul rand sange rau, dar merita!



 Audi R8 Spider

Daca nu ai ce face cu minim 130,000 de euro sau maxim 175,000, atunci merita sa-i cheltui pe acest R8 Spider. Ca sa nu ne repetam, precizam de la bun inceput ca toate masinile prezentate in acest top sunt mai mult decat superbe.

Asadar, bani sa ai...



Porsche Boxster Spider

320 de cai putere, 63.000 de euro - Cifre care conteaza atunci cand vorbim despre Porsche Boxter Spider. A, sa nu uitam! Daca cumperi aceasta super masina, in mod sigur vei avea parte si de acea imagine de milionar.

Mazda MX-5 Miata Convertible

In anii '90, Mazda ataca piata super-masinilor cu o noua idee: decapotabila low-cost. Asa au reusit sa intre pe un domeniu care, si la vremea respectiva, era considerat exclusivist.

Astazi, in 2011, Mazda propune MX-5 Miata, o masina care pastreaza liniile clasice a constructorului, dar care surpinde prin tehnologia noua si fiabilitate.

Totusi, ea ramane cea mai ieftina decapotabila din topul nostru. Pretul de pornire este anuntat la 23.000 de euro.


 BMW 335is Convertible

BMW aduce in prim-plan noua decapotabila din seria 3, dotata cu motorul de pe Z4 care produce 320 de cai putere. Pretul de pornire este stabilit la 58,700 de euro asa ca mai bine va grabiti daca vreti sa achizitionati un astfel de model, deoarece se preconizeaza vanzari record.


Mercedes-Benz E-Class Cabriolet

Trebuie sa recunosc, inainte de toate, ca aceasta este, din punctul meu de vedere, masina perfecta din acest top. Clasa E, deci luxoasa, variante V6 sau V8, adica 268 si respectiv 382 de cai putere, ce sa mai...

Fata de competitorii sai, Mercedes adopta un element, care este intr-adevar surprinzator. Plafonul retractabil este realizat din panza impermeabila, nu din material solid. Explicatia Mercedes: "dorim ca E-Class 2011 Cabriolet sa ramana in liniile clasice care ne-au consacrat"

Pretul: Incepand cu 56,850 euro


Chevrolet Camaro SS Convertible

Noul SS Camaro 2011 este in primul rand un "american muscle-car". Chiar daca foarte multi se grabesc sa catalogheze aceasta masina ca fiind un " veteran", noi incercam sa mentionam ca este mai mult decat noua, ambitioasa, revigorata si sprintena.

Pretul de pornire: 36,600 de dolari


MINI Cooper Convertible

Mini ne surprinde de fiecare data, si asta pentru ca reuseste sa evolueze. Pe langa versiunile supra-alimentate disponibile pe piata, anul 2011 aduce un model economic de 1,6 litri, benzina, ce promite sa cucereasca noi frontiere pe o piata care se lasa cucerita.

Pretul nu este chiar de speriat: incepand cu 24,580 de euro, cu toate ca trebuie sa recunoastem ca nu este nimic.


Ford Mustang Convertible

Pasionatii de Ford Mustang au acum ce sa discute. Noul Mustang Convertible 2011 aduce cateva imbunatatiri pe care mai vechiul model le-a lasat spre dezvoltare.

Asadar, pentru noul Ford Mustang  se spune ca servo-directia functioneaza mult mai bine la viteze mici, deci a fost clar imbunatatita, motorul, chiar daca este mai mic, face o treaba minunata (V6 - 305 cai putere) + mici detalii pe ici colo.


Audi TTS Roadster

In comparatie cu fratele de marca R8 Spyder care costa 130.000 de euro, Audi TTS Roadster (50.000 de euro) pare cea mai buna afacere din lume. Totusi sa nu ne grabim. Nu zicem ca nu este o masina unica, exceptionala si foarte aratoasa, dar in comparatie cu performantele competitorilor este un pic prea scumpa.

Alta bila neagra: Cutie in 6 trepte S tronic. Deci nu manuala :(

Ca sa o laudam si sa incheiem materialul despre ea cu un ton pozitiv trebuie sa mentionam ca este singura masina din clasa ei care ofera modulul "quattro" si in acelasi timp un motor de 4 cilindrii, in serie, 2.0L, care nu o sa va obige sa scoateti prea multi bani din portofel.


Infiniti G37 Convertible 2011

In cateva cuvinte: o masina exceptionala, care se mentine in ciudat varstei( lansarea oficiala in 2009), o alternativa buna pentru modelele rivale.

sursa:yuppy.ro




















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages