Akta a fost cumparata de cei de la romtelecom - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

sâmbătă, 28 mai 2011

Akta a fost cumparata de cei de la romtelecom

Dupa luni de negocieri si tratative intre romtelecom si akta tv....acum cateva zile s-a finalizat negocierea si ca urmare akta a fost preluata de cei de la romtelecom...
Părţile au notificat Consiliul Concurenţei privind această tranzacţie, iar preluarea clienţilor va începe după obţinerea avizului, se arată într-un comunicat al DCS.




Negocierile pentru achiziţionarea serviciului de televiziune AKTA Satelit au început la finele anului 2010.



Contractul a fost semnat luni, 28 martie, şi are ca obiect preluarea unui număr de circa 80.000 de clienţi.



Înfiinţat în 2005, prin fuziunea mai multor companii de cablu, grupul DCS furnizează servicii de transmisie prin cablu a programelor de televiziune, transmisiuni de date şi acces Internet, precum şi telefonie fixă.



Din portofoliul DCS fac parte brandurile AKTA, adresat consumatorilor individuali, ÅŸi Dial Telecom, dedicat segmentului business.



În 2010, afacerile grupului DCS au fost estimate la peste 34 milioane de euro, cu 15% mai mult decât în anul precedent.



Datele Registrului Comerţului arată că firma Digital Cable Systems are 20 de acţionari, persoane fizice şi firme, pachetul majoritar, de 54,3%, fiind deţinut de Polynifin, înregistrată în Olanda.



La începutul lunii martie, Romtelecom a încheiat cu DTH Television Group un contract pentru achiziţia activelor şi a bazei de clienţi Boom TV, preţul total al tranzacţiei urmând să fie stabilit, de asemenea, în funcţie de numărul de clienţi preluaţi.



Primii trei jucători pe acest segment sunt RCS&RDS, UPC România şi Romtelecom.



Romtelecom face parte din grupul elen de telecomunicaţii OTE, care deţine 54,01% din acţiuni. La Romtelecom este acţionar şi Ministerul Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei (45,99%).



OTE mai este prezent pe piaţa românească prin divizia locală a operatorului de telefonie mobilă Cosmote, dar şi prin reţeaua de magazine Germanos.



Principalul acţionar minoritar al OTE este grupul german Deutsche Telekom.



mai multe detalii:aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages