Canon mai bun decât Nikon - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

vineri, 24 iunie 2011

Canon mai bun decât Nikon

Mulți dintre noi știm că sunt două companii de top care produc camere foto: Canon și Nikon, însă mulți dintre noi se întreabă care este cea mai bună. Unii profesioniști spun că Nikon face cele mai bune DSLR-uri, iar Canon face cele mai bune compacte.

În orice caz, conform unei comparații realizate de către besteproduct.nl, Canon este învingător la puncte.
Cu toate acestea, Nikon este compania care produce camere mult mai ieftine, iar calitatea nu este foarte diferită de cea a celor de la Canon.
Oare prețul ridicat să fie din cauza faptului că Nikon are mai puține "guri de hrănit"? Conform comparației, Nikon are aproximativ 26.000 de angajați, în timp ce Canon are aproape 200.000.
La capitolul DSLR-uri, utilizatorii experți au ales ca învingător Canon, cu un punctaj de 8,2 față de 8,1. Ratingurile date de experți au fost realizate prin sondarea opiniei a sute de oameni din media offline de specialitate precum What Digital Camera, Ere Numerique, Chip Test sau FOCUS și media online precum trustedreviews.com. techradar.com sau cnet.co.uk.
Clienții obișnuiți au ales, în schimb, Nikon ca fiind favorit, cel mai probabil datorită prețului.
La capitolul camere compacte, favorit este Canon, cea mai bună cameră compactă fiind aleasă 220HS. Cea mai bună compactă de la Nikon a fost desemnată P7000.
La nivelul popularității, Nikon câștigă în fața Canon datorită modelului D90, care a ajuns să fie mai popular chiar și decât iPhone-ul de la Apple, dar și decât modelul 5D Mark II de la Canon.
În final, vorbim de bani: cine vinde cel mai mult, cine face cei mai mulți bani.
În 2010, Canon a făcut 8,1 miliarde de euro din DSLR-uri, în timp ce Nikon doar 1,9 miliarde de euro.
În final, Canon este desemnat câștigător în cadrul acestei comparații, însă lupta este din ce în ce mai strânsă, iar Nikon câștigă tot mai mult teren.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages