Deţinutul evadat de la Pelendava nu a fost găsit - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

vineri, 1 iulie 2011

Deţinutul evadat de la Pelendava nu a fost găsit

Grumeza Eusebiu, deţinutul care a evadat joi, la prânz, de la Penitenciarul Pelendava, unde lucra împreună cu 5 puşcăriaşi la introducerea în magazii a unei cantităţi de cereale, la punctul de lucru deservire, sub supravegherea unui agent supraveghetor nu e de găsit. Poliţiştii au format filtre în tot oraşul, însă nici urmă de deţinut.


„Azi noapte, la 2.00, s-au schimbat echiepel de poliţişti care îl caută pe deţinut, însă nu există niciun indiciu unde s-ar putea afla”, a declarat comisarul Florentina Popescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.


Joi, la prânz, Grumeza Eusebiu a solicitat agentului supraveghetor permisiunea de a-şi satisface necesităţile fiziologice, iar după aproximativ 5 minute agentul supraveghetor a constatat lipsa deţinutului de la spaţiul special amenajat ca toaletă. Deţinutul executa, începând cu data de 18.03.2011 o pedepsa privativă de libertate de 4 ani şi 8 luni, în regim semideschis, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie şi era propozabil pentru Comisia de liberare condiţionată la data de 27.04.2014.




În perioada executării pedepsei, deţinutul nu a fost sancţionat disciplinar şi nici nu a primit recompense de natura celor prevăzute de Legea nr.275/2006 privind executarea pedepselor şi măsurilor dispuse de organele judiciare în cursul procesului penal.

Infracţiunea de evadare se pedepseşte cu o pedeapsă de la 6 luni la 2 ani închisoare.

sursa: oradedolj.ro






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages