Clanul Pară face legea şi în rândul magistraţilor. - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

vineri, 14 octombrie 2011

Clanul Pară face legea şi în rândul magistraţilor.

    Ilie Para cunoscut in Craiova ca facand parte din clanul tiganilor "Para" a fost arestat pe 30august pentru clonare de carduri.


 Denis Ghervase care a fost pana vara trecuta presedinte la Judecatoria Craiova a dat in doua decizii diferite in aproximativ o luna.
  Pe 12 septembrie judecatoarea Denis Ghervase a respins cererea de eliberare a lui Ilie Para,iar pe 10 octombrie a decis ca acesta sa fie eliberat.Procurorii DIICOT facand imediat recurs,iar astazi se va judeca la Curtea de Apel din Craiova.


Clanul Pară face legea în Bănie


  Pe 29 aprilie 2010,clanul Para au batut un medic si o asistenta medicala de la Spitalul Judetean din Craiova.De frica victimele nu au depus nici o plangere la politie.Clanul Para primind doar o sanctiune de 20lei pentru scandalul provocat in incinta spitalului.


  Pe data de 29 aprilie 2008 Clanul Para a mai fost implicat intr-un scandal in fata Spitalului Judetean din Craiova. Scandalul a avut intre Clanul Para si o familie de rromi din oras tragandu-se cu focuri de arma,insa nimeni nu a fost ranit.


  Tot in incinta spitalului din craiova clanul Para si oamenii lui Rosianu au dat nas in nas.De aici pana la un scandal in toata regula nu a mai fost decat un pas.Pentru aplanarea situatiei a fost nevoie de interventia a peste 60 de mascati.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages