cum sa te feresti de raceala! - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

luni, 24 octombrie 2011

cum sa te feresti de raceala!

  Daca am racit eu nu inseamna ca si voi trebuie sa raciti sau  sa va gripati asa ca am intrebat pe google de niste sfaturi practice care sa va ocoleasca de raceala pentru ca vrem nu vrem a venit iarna.

Pentru a nu fi predispusi la raceala trebuie sa mancam sanatos pentru a avea vitamine si tot ce ii trebuie organismului pentru a impiedica raceala,

Mai jos am scris cam care sunt alimentele ce trebuie consumate in perioada asta friguroasa(detest frigul il urasc)

1. Fa-ti proviziile de usturoi, praz si ceapa! Desi sunt cam urat mirositoare, aceste alimente sunt de un real folos in lupta impotriva racelii.

2. Asigura-ti portia zilnica de fructe si legume! Sunt recomandate intre 7 si 10 fructe/legume pe zi. Ele sunt atat de bune pentru sanatate intrucat contin vitaminele A si C, care te ajuta sa invingi boala.

3. Nu exclude din regim carnea rosie, puiul, nucile, migladelele si cerealele integrale, intrucat aceste alimente contin zinc. Zincul ajuta organismul sa invinga infectiile. Daca esti deja racit, zincul amelioreaza simptomele racelii.

4. Probioticele sunt un aliat de nadejde impotriva racelii. Ele se gasesc in chefir si iaurt si ajuta la intarirea sistemului imunitar. Consumand zilnic aceste alimente, iti poti imbunatati si sanatatea gastrointestinala.

5. Bea caiuri calde de-a lungul zilei. Ceaiul de ghimbir este cel mai bun ca sa invingi raceala. Evita cafeina, deoarece te deshidrateaza.

Iata o lista cu alimentele care nu ar trebui sa iti lipseasca din dieta:
•    Morcovi
•    Friptura
•    Iaurt
•    Usturoi
•    Ghimbir
•    Nuci
•    Kiwi
•    Zmeura





Daca nu vreti sa fiti inconjurati de servetele ca in imaginea de mai sus urmati-mi sfatul...vorba aia nu faceti ce face popa ci ce spune popa:)))
Plafar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages