Dell nu isi gaseste locul in era "post-PC" - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

vineri, 30 martie 2012

Dell nu isi gaseste locul in era "post-PC"

  Nu stiu daca exista o era post-PC. Computerele personale nu vor disparea, inlocuite de tablete, ci vor continua sa fie calul de povara in companii si locuinte. Insa multi analisti vorbesc de "era post-PC" referindu-se la dezvoltarea exploziva din ultimii ani a industriei tabletelor si smartphone-urilor.


Dell, al doilea cel mai mare producator mondial de PC-uri, pare sa nu participe la aceasta petrecere in voga. Compania a incetat sa mai vanda smartphone-uri in SUA, iar modelele Venue si Venue Pro nici macar nu mai apar pe site-ul Dell. Dispozitivele nu sunt complet moarte. Inca se gasesc in India, Japonia si China.

Oricum, cimitirul de produse mobile al Dell continua sa creasca. Compania a scos din productie tableta Dell Streak, cu ecran de 17,78 centimetri (7 inci), in decembrie 2011.

Dell va incerca din nou marea cu degetul pe piata de tablete dupa introducerea, in octombrie 2012, a sistemului de operare Windows 8. De asemenea, potrivit unor surse ale agentiei Reuters, compania va lansa o noua tableta Android in viitor.

Compania americana trebuie sa faca ceva pentru a compensa declinul pietei de PC-uri si pentru a nu pierde interesul consumatorilor. Livrarile de calculatoare in Europa de Vest au insumat 16,3 milioane unitati in T4 2011, in scadere cu 16% fata de perioada similara din 2010, potrivit Gartner.






sursa: manager.ro






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages