FOTO Elena de la Mandinga a plans la Eurovision - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

joi, 24 mai 2012

FOTO Elena de la Mandinga a plans la Eurovision

Mandinga merge in finala.


  Desii Elenei i-a cazut vocea,desii au fost probleme tehnice,chiar daca nu au avut multi contestatari,Elena impreuna cu trupa sa va fii sambata pe scena Eurovision din Baku.La terminarea semifinalei,romanii au sarbatorit calificarea in finala a trupei Mandinga si s-au asigurat ca nu vor mai avea probleme tehnice.

  Impresarul trupei Mandinga,Sergiu Stoiadin a declarat pentru Click!  "Acum suntem cu toţii bine, după o noapte tensionată din cauza unei erori tehnice.Organizatorii au recunoscut că a fost vina lor şi şi-au cerut scuze, dar, din păcate, această eroare ar fi putut să ne coste mulţi ani de muncă".

   In momentul in care s-a anuntat calificarea trupei in finala,compozitorul piesei "Zaleilah",Costi Ionita,topaia de fericire,si a imbratisat cu foc pe toata lumea.


  Sergiu Stoiadin,a mai declarat ca "La terminarea recitalului, Elena a venit la mine cu lacrimi în ochi şi mi-a şoptit: «Am ratat tot?» Era foarte speriată, supărată, stresată. Am încurajat-o cum am putut, ca să depăşească momentul. Ştiţi, e simplu ca cineva să-şi dea cu părerea despre cum a cântat pe scenă Elena. Dar, vă spun cinstit că, dacă nu îţi auzi melodia în cască, neavând nici monitoare pe scenă, poţi să fii şi cel mai tare artist că ai toate şansele să clachezi. E vorba doar despre noroc. De la o banală cască poţi să-ţi ratezi cariera".


     La finalul semifinalei si anuntarea melodiilor care merg mai departe,delegatia Romaniei s-a pus pe petrecut"Ne-am distrat, am promis că facem câte în lună şi în stele dacă ieşim în primii trei după finală. De exemplu, Costi a zis că-şi vopseşte şi casa în culorile drapelului naţional, dacă vom fi pe podium! Azi (n.r.- ieri) avem zi de relaxare. Adică se doarme în voie, apoi mergem piscină, la saună, facem masaj şi ieşim puţin la plimbare. Pe scurt, suntem fericiţi şi sperăm să fim la fel şi după finală. În rest, le transmit tuturor care ne contestă: «Tăcere!»".


sursa: click.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages