AUCHAN Organizeaza cel mai mare targ de BERE - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

miercuri, 13 iunie 2012

AUCHAN Organizeaza cel mai mare targ de BERE

În perioada 13 -26 iunie la Auchan te aşteapta cel mai mare târg de bere organizat în România. Vor fi prezente 350 de tipuri şi mărci de bere din toată lumea. Fie că e vorba de bere pur româneasca sau de sortimente internaţionale, hipermarketul Auchan pune la dispoziţie clienţilor săi o mare varietate de beri la cele mai bune preţuri, pentru serile cu fotbal sau distracţia cu prietenii.
Sunt peste 30 de ţări de unde am selecÅ£ionat cele mai bune beri pentru Târgul de bere sunt atât “marii berari ai Europei” precum Belgia, Germania, Cehia ÅŸi FranÅ£a cât ÅŸi alte tări precum Anglia, Australia, Austria, Grecia, India, Irlanda, ScoÅ£ia, Italia, Japonia, Liban, Mexic, Rep. Moldova, Olanda, Portugalia, Spania, Ungaria, Turcia, SUA.
Am pregatit sortimente de bere pentru toate gusturile: blondă, brună sau beri mai speciale precum cele aromatizate sau nefiltrate. Nu vor lipsi sortimentele de bere bio, pentru cei la regim bere dietetică, iar pentru şoferi o diversitate de beri fără alcool.
O noutate este faptul că aducem şi un tip de bere puternic alcoolizatăalcool de peste 18%.

Am adus ÅŸi campionii mondiali
Peste 80 dintre berile internaţionale selectionate de noi au castigat scoruri de peste 80 puncte pe site-urile de specialitate. Acestea sunt mărcile de bere cele mai apreciate de către consumatorii din toată lumea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages