Auchan a cumparat magazinele Real - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

vineri, 30 noiembrie 2012

Auchan a cumparat magazinele Real


  Auchan a cumparat hypermarketurile Real din Europa de Est,pentru  1,1 mild. euro.  Grupul francez Auchan a anuntat vineri ca a cumparat de la grupul Metro Group hypermarketurile Real din europa de Centrala si de Est,inclusiv si cele din Romania pentru 1,1mild. euro.


   Auchan va prelua activitatile operationale si activele imobiliare corespondente ale filialelor Metro Group din Polonia, Romania,Rusia si Ucraina. "Aceasta operatiune mai necesita obtinerea aprobarii din partea autoritatilor competente ale concurentei din fiecare tara vizata si va fi finalizata, sub aceasta rezerva, in 2013. Pe viitor, hipermarketurile Real din Europa Centrala si de Est vor functiona sub marca Auchan", se arata intr-un comunicat al Auchan, preluat de Mediafax. 

Vanzarea hipermarketurilor Real Europa de Est catre Grupul Auchan vizeaza 91 de hipermarketuri Real in Polonia, Rusia, Romania si Ucraina, precum si 13 galerii comerciale in Rusia si Romania.

In aceste patru tari, Real a realizat o cifra de afaceri de peste 2,6 miliarde de euro fara taxe in 2011, si are 20 000 de angajati. Auchan, la randul sau, numara 98 de hipermarketuri si peste 65 000 de colaboratori in aceste patru tari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages